Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 .SATILIK..Asus ROG SWIFT 2K PG278QR 27' 1ms (HDMI+Display) WQHD Satın Al 19 Haziran 2017 00:47 1 1 .SATILIK..Asus ROG SWIFT 2K PG278QR 27' 1ms (HDMI+Display) WQHD satılıktırherhangi bir sorunu yoktur alıcı önce gelip test edicek elden teslim düşünüyorum kargo da sıkıntı olur malum kargoları biliyoruz bende zaten hepsi buradan gidip elden teslim aldım kargoda başına bişey gelmedin diyeFİYATIM 3200 tl dir az bi pazarlık varhttp://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pg278qr-27-1ms-hdmi-display-wqhd-oyuncu-monitor-pm-HB000002NXQ2Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Mayıs 2017 Satıldığı Şehir : İzmir, Bornova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2 adet 1 gb ddr2 ram satılık .SATILIK..Asus ROG SWIFT 2K PG278QR 27' 1ms (HDMI+Display) WQHD satılık mause klavye seti :Microsoft Wireless Desktop 3000 iki adet kalemli çizim tableti satılık