Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ASUS RT-AX82U Oyuncu Router Satın Al 9 Eylül 2021 11:15 1 1 SATILIK ASUS RT-AX82U Oyuncu Router Evet arkadaşlar ilandaki ASUS RT-AX82U Gaming Router'ı satıyorum. Sistemim için almıştım fakat kuramadığım için boştadır. Ürün Amazon.com.tr üzerinden satın alınmıştır ve satıcısı Amazon'un kendisidir.04.04.2021 Tarihli Satın alınmıştır. Ürün hiç kullanılmamış olup kutu ve fatura içeriği tamdır. Eskişehir içi elden teslim edebilir diğer illere ödeme sonrası kargolama yapabilirim. Sorusu olan arkadaşlar Pm atabilirler. Görselleri temsili olarak ekliyorum. Ürün kutulu bir şekildedir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 3 Nisan 2023 Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK NZXT Kraken X62 280 MM Sıvı Soğutma SATILIK Razer Bungee V2 Mouse Kablo Tutucu SATILIK Philips AMF220/15 3 Ü 1 Arada Hava Temizleyici, Fan Ve Isıtıcı (Hava Temizleme Cihazı) SATILIK Philips AMF220/15 3 Ü 1 Arada Hava Temizleyici, Fan Ve Isıtıcı (Hava Temizleme Cihazı)