Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK ASUS TUF Gaming B450M-Pro S DDR4 mATX 4400 MHZ + 8x4 32 GB 3200 MHZ CL16 RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK ASUS TUF Gaming B450M-Pro S DDR4 mATX 4400 MHZ + 8x4 32 GB 3200 MHZ CL16 RAM

Teknobiyotikten sistem toplanırken satın alındı , ilk sahibiyim garantisi bitti , hiç bir şekilde tamir görmedi bütün özellikleri sorunsuz çalışmaktadır , eski sistemimde kullanıyordum DDR5 e geçtiğim için anakart boşa çıkmış durumda kutusu mevcut , faturasını da talep doğrultusunda satıcıdan temin edebilirim.

İzmir içi elden diğer illere havale-eft sonrası kargo şeklinde teslimatını sağlayabilirim.

NOT: Anakartın bios versiyonu son sürüme güncellenmiş durumdadır.

[SATILDI] SATILIK ASUS TUF Gaming B450M-Pro S DDR4 mATX 4400 MHZ + 8x4 32 GB 3200 MHZ CL16 RAM

Ürünle uyumlu 4 adet 8 GB totalde 32 gb ddr4 3200 mhz ram mevcuttur , beraber alınması halinde tek paket kargo şeklinde gönderilebilir , ram ilanının linki profilimde mevcuttur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 1000 Serisine desteği yok doğru mudur ?

• exzeriyet kullanıcısına yanıt
    Hiç bilgim yok hocam bi araştırıp yazayım sizd

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam işlemcinizin modelini yazar mısınız , şöyle bir foto buldum faydası olur mu bilmiyorum AM4 socketlerin tamamını destekliyor

1000 serisi AM4 socket olduğu için destekliyor , isterseniz sizde bir araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugerg93 -- 1 Nisan 2024; 13:41:44 >
  • Bazı B450 anakartlar 3000 serisini destekleyebilmek adına bios güncellediklerinde 1000 serisini kaldırdıklarını hatırlıyorum, ondan dolayı sordum.

bios güncellemelerini kontrol ettim fakat ryzen 1000 serisiyle ilgili bir ibare bulamadım , çalışmazsa bios downgrade yapılabilir , anakartın mevcut bios sürümü 4401 olması lazım 4402 yi yüklememiştim

• İyi günler son oluru nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün @direzina123 e satılmıştır , hayırlısı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.