Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Asus TUF Gaming VG258QM Oyuncu Monitörü(Garantisi Devam Ediyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Asus TUF Gaming VG258QM Oyuncu Monitörü(Garantisi Devam Ediyor)

280HZ 0.5 ms ile tam bir espor cihazıdır, FPS oyunlarda 280fps verebilen bir bilgisayarınız varsa gözünüz bayram ediyor cidden oyun zevkini arttırıyor, ürünü 1 sene önce aldım faturası duruyor garanti devam ediyor.Satma nedenim 2K bir cihaza geçtiğim için yoksa çok memnundum cihazdan 1 sene önce aldım 3 aydırda köşede duruyor toplamda 9 ay bile çalışmadı cihaz.Kutu içeriği tam, DP kabloda göndereceğim 280hz alabileceğiniz kablo.Ghosting yok zaten TN panel ve 0.5ms olduğundan.Ölü pixelde sıfır.

Konuya yorumlar bildirim olarak düşmüyor almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj gönderirlerse sevinirim, ürünü uygun fiyattan verdiğimi düşünüyorum, takas ve indirim yoktur.Ürünü alan arkadaş kargosunu karşılar.Ücret EFT ile bana ulaştıktan sonra direk kargolarım.Ürününün ana kutusuna extra köpük vs gibi önlemler ile extra korumalı göndereceğim ancak kargoda başına bir şey gelirse sorumluluk almam.Ürünü SAMSUN'dan alacak olan arkadaşlar elden alabilirler gelip kontrol edip.

FİYAT:5900 TL

[SATILDI] Satılık Asus TUF Gaming VG258QM Oyuncu Monitörü(Garantisi Devam Ediyor)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Ağustos 2024 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat düştü, 5900 TL

• Ürünü @sp33d3d hocama rezerve ettik.

• hocam satın aldi, hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.