Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Asus Tuf RTX 4070 Ti OC Satın Al 19 Mart 2024 11:03 1 1 Satılık Asus Tuf RTX 4070 Ti OC Arkadaşlar merhaba19 Nisan 2023 tarihinde aldığım Asus Tuf RTX 4070 Ti ekran kartımı daha üst modele geçeceğim için satıyorum. OC modelidirVatan bilgisayardan alınmıştır. Bu nedenle KUTU, GARANTİ ve FATURA bulunmaktadır. Her şeyi tamdır. 3 sene resmi garantilidir Yazın yoğun şekilde çalışmam sebebiyle kartı kullanamadım. 40 saat bile oyun oynanmamıştır. Sistemi parça parça yeniledigim için oyun oynama fırsatım çok fazla olmadı. Dolayısıyla çok temiz ve yorulmamıs bir karttır.Değerli bir ürün olduğu için kargo ile gönderim yapma imkanım yok. Bu nedenle elden teslim yapacağım Fethiye, Seydikemer, Ortaca , Dalaman Marmaris gibi Muğla ilçelerinde elden teslim yapabilirimFiyat: 28.000 TL dir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 28000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Nisan 2026 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Kalın Kasa (CFI-1216) Garantili Digital Edition PS 5 Satılık Asus Tuf RTX 4070 Ti OC Satılık Asus Tuf RTX 4070 Ti OC Satılık Asus Tuf RTX 4070 Ti OC