Şimdi Ara

SATILIK AUDİO TECHNİCA CK303M KULAKİÇİ KULAKLIK 40 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
16.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bir adet aldım Orçun beyden. Çok ilgili ve alakalı bir satıcı. Hızlı kargoda çabası. Kendisine teşekkür ediyorum.
  • Eh bu kadar övüldükten sonra almamak olmaz.Ben de almak için pm attım
  • pm
  • Selamlar;
    Gercekten aldığıma memnun oldugum ürünler arasından f/p acısından en iyi ürün.ürünü bu gun bizzat elden aldım. Hem Orcun bey hem de kulaklık yukardaki guzel yorumları fazlasıyla hak ediyor. Güvenilir ve dürüst olmasından dolayı Orcun beye teşekkür ederim.
  • Kulaklık bugün elime geçti. Orçun bey gerçekten güvenilir ve çok ilgili bir satıcı. Sattığı ürün sonuna kadar arkasında.Kulaklık gerçekten verilen parayı hak ediyor. Cks90dan önceki kulaklığım shs4700dü. Kulaklığı taktığım anda kalitesini belli etti. Ses mükemmeldi. Şuan burn in e bıraktım. Burn in den sonra daha da kaliteli ses alacağımı düşünüyorum.
  • Merhaba Orçun Bey. Ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Pm atamadım nedense... Bana pmle kısaca ödeme ve teslimat ile ilgili bilgi atarsanız sevinirim.
  • ürün tam anlamıyla cx400IIden mükemmel :) bass kulaklığı deniyordu tizlerde şüphem vardı ve gerçekten cx400II den sonra bass kulaklığı diyebilirmiyim diye düşünüyordum çok rahat burn yapmadan diyebildim bunu :) burn-in den sonra nasıl olur düşünemiyorum fakat silikonları takmakta zorlandığımı söyleyebilirim

Orçun kardeşimde gayet ilgili alakalı kendisine de çok teşekkür ediyorum ilgisi için şüpheniz olmasın alabilirsiniz tereddütsüz ;)
  • cks 90 halen mevcutmudur elinizde bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: energie34

cks 90 halen mevcutmudur elinizde bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba şuanda elimde cks90 bulunmamaktadır sevgiler...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cks90 gelecekmi daha peki.gelirse ne zamana gelir.
  • ben de cks 90 istiyorum. ne zamana gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: energie34

cks90 gelecekmi daha peki.gelirse ne zamana gelir.

Tekrar merhaba cks90 için şuan net bişey diyemiyorum.Yalnız getirmek içinde elimden geleni yapıyorum zaten geldiğinde haber vericem ilanımdan sevgiler...

• CKM99 ile CKS90 arasında ne gibi bir fark var?
    Teşekkürler

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper -- 13 Mayıs 2012; 0:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

CKM99 ile CKS90 arasında ne gibi bir fark var?
    Teşekkürler

edit

Merhaba cks90 ile ckm99 arasındaki en büyük fark midler ve tizler çok belirgin ckm99 da basslar ise daha doygun güm güm bass yok ama basslar gerektiği gibi daha dengeli bir kulaklık tabiki dahada iyi bir kulaklık bence segment olarak çok rahat önde ckm99 sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter74 -- 16 Mayıs 2012; 0:35:16 >

• Merhaba Arkadaşlar Ckm99 kulakiçi kulaklık gelmiştir fiyat ise pazarlıksız 220 tl olup kargo alıcı ödemelidir sevgiler...

pm ile iletişime geçebilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter74 -- 16 Mayıs 2012; 0:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slaughter06

quote:

Teşekkürler

edit

Merhaba cks90 ile ckm99 arasındaki en büyük fark midler ve tizler çok belirgin ckm99 da basslar ise daha doygun güm güm bass yok ama basslar gerektiği gibi daha dengeli bir kulaklık tabiki dahada iyi bir kulaklık bence segment olarak çok rahat önde ckm99 sevgiler...

peki bass olarak cks90 gibi tatmin edici mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slaughter06

quote:

Teşekkürler

edit

peki bass olarak cks90 gibi tatmin edici mi?

Evet hocam gayet tatmin edici basslar daha doygun güm güm vuruyor ama dinlemeniz lazım harika gerçekten...

• Ckm99'u teslim aldım Orçun Abi'ye çok teşekkür ediyorum.

Kulaklığı takar takmaz gerçekten çok beğendim yaklaşık 100 saatlik burn-in sürelerinden bahsedilmesine rağmen.

Geniş bir sahnesi ve detaylı bir sesi var. Bu fiyata alınacak en iyi kulaklık olduğunu düşünüyorum.

Eğer vakit bulabilirsem bir inceleme de yazmayı düşünüyorum.

Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Ckm99'u teslim aldım Orçun Abi'ye çok teşekkür ediyorum.

Kulaklığı takar takmaz gerçekten çok beğendim yaklaşık 100 saatlik burn-in sürelerinden bahsedilmesine rağmen.

Geniş bir sahnesi ve detaylı bir sesi var. Bu fiyata alınacak en iyi kulaklık olduğunu düşünüyorum.

Eğer vakit bulabilirsem bir inceleme de yazmayı düşünüyorum.

Tekrar teşekkürler.

Orçun Bey Kim Elinde Bu Kulaklıktan Varsa Satın Almak İsterim 150 TL'ye
  • Merhaba Orçun bey. Ben işitme engelliyim. Bu nedenle işitme cihazımı çıkarıp dinleyebileceğim yüksek sesli ve yüksek seste bile müziğin kalitesini bozmayan bir kulakiçi kulaklık arıyorum. İşitme kaybım solda %70 sağda %100. İlanınızdaki kulaklığın teknik özelliklerine baktıgımda 107 dB lik bir gücü var. Önceden Creative EP-630 kullandım fakat konuşma seviyesinden biraz düşük bir seviyede veriyordu. Araştırmalar sonucu kulaklıkta dB önemli değil imiş. Yapısına göre yüksek ses veriyormuş. Acaba işitme engelli biri için uygun bir kulaklık mı bu ürün?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.