Şimdi Ara

SATILIK AUDİO TECHNİCA CK303M KULAKİÇİ KULAKLIK 40 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
16.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıldır sony MDR EX-85 kullanıcısı olarak bugün itibariyle satıcı arkadaşımızdan 2 adet cks90 almış bulunmaktayım, biri ofis arkadaşımın olmak üzere...

Bakalım arada kayda değer bir fark hissedebilecek miyiz Kulaklılar gelince yorumumu buradan yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Dubstep için güzel bir seçim olur mu acaba bu kulaklık?

1 adette ben aldım orçundan gayette dubstep güzel gidiyo al bence

brainwavz m4 ten sonra bu gayet iyi geldi... tavsiye ederim alacaklara. galaxy note + cks90 ile kullanıyorum. üstüne bir de fiio e17 takıyorum son ses olmasada yarım saat sonra dubstepden çıkınca kulaklarım uğulduyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 17 Şubat 2012; 9:59:17 >

• Bende cks90 kulaklığı Orçun beyden aldım kendisine çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok ilgili bir insan, sağolsun kırmadı ankaranın bi ucundan bir ucuna geldi. Deneyerek aldım, ses kalitesi gerçekten çok iyi cx-200 den geçiş yaptım, bassları gerçekten çok sağlam, denildiği gibi tizler de kulağı tırmalamıyor. Burn-in yapmakla uğraşmadım ama zamanla kulaklığın sesinin daha iyi oturacağına inanıyorum. Alacak arkadaşlar şüphe etmeden alış-veriş yapabilirler. cx-200 den sonra müzikte duymadığım yerleri keşfettim. Kulaklığın yalıtımına hayran kaldım, rahatlığına da tabiki, ck200 de kulaklığı sonuna kadar bastırarak sokmak gerekiyordu dengeli baslar için, bu kulaklıkta kulağınıza koyar koymaz bastırsanız da bastırmasanızda aynı ses geliyor. Çok araştırarak cks90 a karar verdim. Formdaki diğer arkadaşlarda Orçun beyi önerince içime sinerek aldım. Amfi ile beslemek gerek dediler ama ben bilgisayarda ve iphone da kulaklığı son ses getiremiyorum bile.

• Kulaklıklar elime ulaştı, gayet güzel ve dengeli bir sese sahip, önceki kulaklığıma göre arada ciddi farklar var.

İyice denedikten sonra ayrıntılı bir yorumumu daha yazarım, ilk yorumum kulaklığın gerçekten çok iyi olduğu yönünde.
  • takip
  • Evet Arkadaşlar sayenizde yorumlarınızı okuyarak orjinal olduguna ikna oldum ve bende bugün itibari ile Orçun Beye ödemeyi yaptım ve aranıza katılmak için heyecanla bekliyorum. Sanırım kargoyu yarın verecek Çarşamba günü elimde olur. Kullanım sonrası bir rapor yazabilirim. İnşAllah beklentimi karşılar.
  • Arkadaşlar selam,

Bende bir adet kulaklık aldım.alış-veriş konusunda sosyal ağ ortamına güvenmediğim halde yaşadığım ilk tecrübe.ilanda belirtildiği gibi ürün fiyatını fazlasıyla hak ediyor.Orçun ise kesinlikle güvenilir bir arkadaş siparişi verdikten bir gün sonra elime ulaştı.içiniz rahat olsun.

ps:İlanı zedelemek isteyenler,cks90 hakkında kötü yorumda bulunanlar çocuk diye tabir ettiğimiz arkadaşlardır.dikkate alınılmamasını öneririm.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semsal01

Evet Arkadaşlar sayenizde yorumlarınızı okuyarak orjinal olduguna ikna oldum ve bende bugün itibari ile Orçun Beye ödemeyi yaptım ve aranıza katılmak için heyecanla bekliyorum. Sanırım kargoyu yarın verecek Çarşamba günü elimde olur. Kullanım sonrası bir rapor yazabilirim. İnşAllah beklentimi karşılar.

Kulaklığım geldi.
    Havalı zarf içinde şirin bir kese çanta ve yedek silikonlar ile.
    Orçun bey ne dediyse dediği dakika da yapıyor kendisine çok teşekkür ediyorum.
    Sabah erken saatlerde kargo bilgisi dahil tüm detayları tarafıma bilgilendirme yaptı, inanılmaz bir servis.
    Kulaklığı büyük bir heyecan ile kullanmaya başladım. Şu anda yanma aşamasında, ancak ilk izlenimim çok başarılı olduğu yönünde.
    Şu ana kadar ki en büyük sıkıntım basların yerli yerinde olması ama o sırada üstlerin ezilmemesi ve midlerin yerinde olması idi ki bu kulaklık bunu çok iyi yapıyor gerçekten.
    Tüm bantlar net, temiz ve gerçekten çok dengeli. Bu fiyata in ear ve bu performans bence şaşırtıcı.
    Tekrar teşekkürler Orçun bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsal01 -- 22 Şubat 2012; 13:29:09 >

• Sırf bunu yazmak için foruma üye oldum.

Arkadaş, Amazon'da normal fiyatı 120 poundlar, 130 dolarlar arasında gezen bi kulaklığın Türkiye'de 150 liraya hem de kutusuz satılması bir tek bana mı garip geliyor?

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-Audio-Technica-ATH-CKS90-In-Earphone-FREE-SHIP-/160718962583?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item256b98bf97#ht_2439wt_1187

Satıcı arkadaşın aldığı yer burası büyük ihtimal. Bu da aynı notu düşmüş, kutusuz satıyoruz diye. Fiyatı da Ebay'deki diğer fiyatların yarısı neredeyse(!). Satış yapanın şehri neresi peki öğrenmek ister misiniz? Sıkı durun. Cevap: Hong Kong. Yani Ebay'in meşhur kolpa kulaklıklar diyarı. Ve ilginç olan bu forumdaki satıcı kardeşimiz de ilk mesajında Tokyo'dan getirttiğini söylerken, sonraları ise Hong Kong'dan getirttiğini söylüyor.

Evet söz sizlerde. Ben bana garip gelen şeyleri söyledim. Haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum, sadece şüphelendiklerimi geldim yazdım buraya. Yazmasam içimde kalırdı. Gerisini tartışmak ve doğru sonuca varmak sizlere kalmış. Hadi iyi forumlar.

• Bunu bende denicem merak ettim bi adet sipariş vericem :)
  • Meelectronics A151, Brainwavz M2, CKS90 arasında bir sıralama yaparsak hangisi birinci,ikinci,üçüncü olur. Şu aralar kulaklık araştırıyorum ve araştırdıkca bütçeyi arttırmak zorunda kalıyorum :) Kafamda Brainwavz M2 var sıfır fiyatı 120Tl civarı, Orçun bey yorumlardan da anlaşılacağı üzere güvenilir bir arkadaş fakat bende bi ürünü kutulu alma hastalığı var :) Gerçi .böyle bi ürünü kutulu bu fiyata bulmak imkansız ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuze + ile nasıl bir bas performansi alırım acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide fuze + yterli olurmu besleme konusunda ?
  • bende orçun beyden bir adet elden almış bulunmaktayım kulaklığı.İlk kaliteli kulaklığım bundan önceki kulaklığım ipod un kendi kulaklığıydı orçun beyin tarifiylede şahinden inip ferrariye binmek gibi olur gerçektende.kulaklık gerçekten çok iyi arkadaşlar emin olabilirsiniz.ilgi alakayı söylememe gerek bile yok bence ama :) İçiniz rahat olsun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Meelectronics A151, Brainwavz M2, CKS90 arasında bir sıralama yaparsak hangisi birinci,ikinci,üçüncü olur. Şu aralar kulaklık araştırıyorum ve araştırdıkca bütçeyi arttırmak zorunda kalıyorum :) Kafamda Brainwavz M2 var sıfır fiyatı 120Tl civarı, Orçun bey yorumlardan da anlaşılacağı üzere güvenilir bir arkadaş fakat bende bi ürünü kutulu alma hastalığı var :) Gerçi .böyle bi ürünü kutulu bu fiyata bulmak imkansız ama...

Cks90 ın tek sorunu tasarımı yönünde. Biraz enteresan durabilir kulakta sanırım. Hiç takılmış hali yokki. Aranızda kulağına cks90 ı takıp resim çekebilecek olan varmı

• +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Meelectronics A151, Brainwavz M2, CKS90 arasında bir sıralama yaparsak hangisi birinci,ikinci,üçüncü olur. Şu aralar kulaklık araştırıyorum ve araştırdıkca bütçeyi arttırmak zorunda kalıyorum :) Kafamda Brainwavz M2 var sıfır fiyatı 120Tl civarı, Orçun bey yorumlardan da anlaşılacağı üzere güvenilir bir arkadaş fakat bende bi ürünü kutulu alma hastalığı var :) Gerçi .böyle bi ürünü kutulu bu fiyata bulmak imkansız ama...

Merhaba Cks90 rahatlıkla birinciliği alır bilen biliyor zaten marka olarak audio technica firması gerçekten ses konusunda uzman M2 ise ikinci olur A151 ise üçüncü sırada yer alır sattığım için sölemiyorum cks90 aksini iddaa eden varsa oturup deneyebiliriz...Kutulu isterseniz size özel getirebilirim yaklaşık olarak fiyatı 275 tl civarına gelmektedir lütfen fiyat konusunda yorum yapmayalım yapan kişiler 75 avro gümrük bedelini düşünerek yapsınlar teşekkürler...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: nightstalker07

fuze + ile nasıl bir bas performansi alırım acaba ?

Merhaba bende cks90 ile sansa clip+ player kullanıyorum flac atıyorum özellikle yada 320 kbps atıyorum en az flac bulmak bazen eski albümlerde sıkıntı olabiliyor sahne olsun basslar biraz daha önde ama kesinlikle rahatsız etmiyor tırmalamıyor kulağı midler tizler hiçbiri birbirini ezmiyor detayda güzel olunca tadından yenmiyor...

• İyi günler kulaklık almayı planlamaktayım fakat bir türlü karar veremedim.

http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5933&cat=2 bu ürünü denediniz mi biliyor musunz? sattığınız ürün bundan daha mı iyidir?

şuan elimde brainwavz pro alpha var. üründen gayet memnunum ses kalitesi ve bass özellikle. brainwavz m4 yada sennheiser den 150 tl civarında daha sağlam bir ürün var mıdır? yoksa piyasada 150 tl ye sizin sattığınız ürün en iyisi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@cKLioN

İyi günler kulaklık almayı planlamaktayım fakat bir türlü karar veremedim.

http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5933&cat=2 bu ürünü denediniz mi biliyor musunz? sattığınız ürün bundan daha mı iyidir?

şuan elimde brainwavz pro alpha var. üründen gayet memnunum ses kalitesi ve bass özellikle. brainwavz m4 yada sennheiser den 150 tl civarında daha sağlam bir ürün var mıdır? yoksa piyasada 150 tl ye sizin sattığınız ürün en iyisi midir?

Merhaba bahsettiğiniz ürünü hiç denemedim merakta etmedim açıkçası brainwavz pro alpha dan daha iyi olduğunu size rahatlıkla söyleyebilirim satmış olduğum cks90 bu fiyata şuanda alınabilecek ses kalitesi açısından en iyi iem diyebilirim yorumlarda ise kullanan birçok arkadaşın fikri bu yönde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter74 -- 4 Mart 2012; 1:50:13 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.