Şimdi Ara

Satılık Asus Rog Strix B450-e gaming anakart işlemci ram + Soğutucu set halinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
4
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Asus Rog Strix B450-e gaming anakart işlemci ram + Soğutucu set halinde

Merhaba;

Asus ROG Strix B450-E Gaming AMD B450 3533MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Seri No: JBMCFM057329 Anakartımı 10.10.2019 tarihinde hepsiburada üzerinden satın aldım. Garantisi bitti. Anakartın kutusunu maalesef depoda olduğu için atmışlar. Bu nedenle kutusu mevcut değil ancak kargolama durumu olursa gayet sağlam bir şekilde kargolarım. Tercihim ANKARA içi elden teslim'dir.

Ryzen 7 5700x kutulu işlemciyi 27.06.2022 tarihinde yine hepsiburada üzerinden satın aldım. Garantisinin devam edip etmediğini bilmiyorum ancak en ufak bir sorunu yoktur. Oc ile falan hiç uğraşmadım. Direkt tak çalıştır olarak kullandım.

Corsair Vengaence RGB Pro 4x8 3200mhz 32 gb Ram'leri 2x8 2x8 şeklinde ayrı set olarak farklı zamanlarda aldım. Biri hepsiburada üzerinden, diğeri amazon üzerinden.

Sistemi aktif olarak kullanıyorum. Bazı resimler temsili, bazıları kendi çekimimdir. Aktif olarak kullandığımdan dolayı resimlerini detaylı olarak çekemedim. Parçaların en ufak dahi sorunu yoktur ve gayet uyumlu çalışmaktadırlar. Anakart,İşlemci,Ram olarak satıyorum. Ayrı ayrı teklif etmeyin. Soğutucu DAHİLDİR. AM5 platformuna geçtiğimden dolayı satılıktır. Ürünlerin hepsinin faturaları mevcuttur. Ciddi alıcılara gönderebilirim. Buraya eklemiyorum. Ankara içi elden teslim edebilirim. Ankara'dan alacak olanlar gelip görüp test edip alabilirler. Şehir dışına önce eft sonra kargo şeklinde yollayabilirim. Ufak bir pazarlık payım vardır. Şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 10000 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyata bir revize lazım gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.