Şimdi Ara

Satılık Bas Gitarlar (Yamaha BBN4 - Aria Pro 2 Cat Series Perdesiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Halen daha kullanmakta olduğum bas gitarlarımı, yeni bir bas gitar alabilmek amacıyla satıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi biri Yamaha BBN4 diğeri ise Ari Pro 2 Cat Series perdesiz.

Öncelikle Yamaha BBN4'ten bahsetmek istiyorum. Daha önce Yamaha kullanmış ya da performansını bilen arkadaşların takdir edeceği gibi tonları harkulade. Hemen hemen tüm tarzlara eşlik edebilecek bir bas gitar. Kızılağaç gövde ve gülağacı tuşesi vardır. Üzerinde TRB serilerinde de kullanılan manyetikleri mevcuttur. Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere üzerinde tek bir çizik dahi yoktur. Yaklaşık bir yıldır kullandığım bir gitar, tabiri caizse gözüm gibi baktım :) Bu işe ilgi duyan arkadaşların kaçırmasını istemediğim bir bas gitar. Kendi gitarım diye söylüyorum, gerçekten iyi :) Ederi 450 YTL

Fotoğraf:

Aria Pro 2 Cat Series Perdesiz. Birkaç kozmetik sorunu dışında "taş" gibi gitar. Tonları gayet sıcak. Eski bir gitar olduğu için ağacı, tonu oturmuş durumda. Ederi 250 YTL

[img=http://img516.imageshack.us/img516/6626/rotationofdsc01698wv7.th.jpg][/simage]

İlgilenen arkadaşlar bana msn'den ulaşabilir, tonlarını duyabilir, diğer fotoğraflarını görebilirler. Saygılarımla :)

İletişim: the_talos@hotmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 3 Kasım 2007; 20:40:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yukarı!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.