Şimdi Ara

SATILIK BAYONET TIGER TOOTH FN 0.006 FLOAT 790 TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyat yüksek dedim diye yöneticiye şikayet edip mesajımı sildiren arkadaşım tekrar söylüyorum fiyatın yüksek forumda geçen hafta 800 liraya verdiler almadım.

Opskins, csgolounge sitelerinde 800 liradan daha da ucuza alınabilir.

Burası forum yorum istemiyorsanız foruma konu açmayın gidin gg,sanalpazar,sahibinden sitelerine koyun.

Forumda tartışma çıkacak diye mesajlarımız silinecekse adı niye forum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEIII -- 2 Kasım 2015; 17:27:33 >
  • ZEIII kullanıcısına yanıt
    https://opskins.com/index.php?loc=shop_search&search_item=Karambit+slaughter+new&min=&max=&inline=&grade=&inline=&type=k&inline=&sort=f
    opskinste en ucuz fn slaughter 310 usd(800liradan pahalı), onlar da mw ye yakın float değerleri oldugu için, skinin tavsiye edilen satış fiyatı olan 320 usd nin bile altına koyuyorlar. ha 1 hafta yemeyip içmeyip kovalarım dersen, otur başına bekle mutlaka acil paraya ihtiyacı olan biri satar. benim aciliyetim yok, ölücüye kazandırmaktansa bekleyip hakkı olan paraya satarım itemı ya da kullanırım.

http://csgolounge.com/result?&rdef_index%5B%5D=752&rquality%5B%5D=0
    csgolounge'da da aynı şekilde, kovalarım dersen 1haftaya belki bulursun, ama 0.03 fv normalde 180-200 keye gider, kontrol edebilirsin piyasa genelini.

fiyatlarla alakalı son 3 yorumu fiyatın yüksek olduğu yönünde olan birisi, ne dayanak ne kaynak olmaksızın benim konuma da "fiyat yüksek yazmış", baltalamak olur bu. neden umursıyayım ben sizi? ve eğer şikayetim dikkate alınıp mesajınız siliniyosa, haklıymışım da demektir. forum ahlakı öğretmeye çalışmayın lütfen

• Fiyat fazlasıyla yüksek dilediğin gibi şikayet edebilirsin forumda emsalleri de satılmıştır ve fiyatlarını biraz araştırırsan görebilirsin ki keyle çok daha altına bu fiyatın satın alınabilir.

Arkadaşımızın itemi fiyatınıda kendisi belirler ama zeii'n dediği gibi burası forum ve bizde forumda ki çok fazla bu işlerden anlamayan forumdaşlarımızı uyarmalıyız.

Ha ayrıca bu madar float meraklısı sırf float'ndan dolayı bu fiyatı veriyorsan da kardeşim sen bu itemi tr'de ve nakit satıyorsun bunuda düşünerek vergi+nakit sattığın için yapman gereken indirimi de kafanda tartıp öyle bir fiyat vermen gerekiyor burada ki kimse cahil cüheyla değil biliyoruz ki birşeyleri konuşuyoruz.
  • seri4lkiller kullanıcısına yanıt
    daha ucuza & keyle daha ucuza falan alırsın diyosunuz da bi sayı, somut bişey vermiyosunuz ve boş konuşmaktan ileriye gitmiş olmuyosunuz malesef. hayır csgoloungedan, opskinsten ya da forumdan yakınlarda satılmış bi kara slaughter fn nin konu linkini falan atsanız anlıycam, eyvallah diyip indiricem fiyatımı ama yok abi. sadece "pahalı", "çok daha ucuza bulunur" ve " biz de bişeyler biliyoruz" gibisinden şeyler yazıyosunuz. forumda 3 aydır bişey satmadım, fiyatıma çok güvenmiyodum, zaten değiştirebilirim diye düşünüyodum ki bu pazarlık paylı hali ama şu ana kadar değiştirmemi gerektiricek bişey olmadı. forumdaki alışveriş sayınız yüksektir de belki reflerinize bakarak 3ay gerisinde kaldığım piyasayı yakalarım diyip referanslarınızı kontrol ediyim dedim, ikinizin de csgo ile alakalı bi referansınız da yok. argümanınızda gram somutluk yokken kusura bakmayın ama sizi ciddiye alamam. ha forumun piyasası belki gerçekten dediğiniz gibidir, haklısınızdır, e o zaman fiyatımı indiririm ya da forumda satmam, ama şu anlık böyle kalsın. içinizde kötü niyet olduğunu da düşünmüyorum, uyardığınız için teşekkür ederim.

• günceldir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.