Şimdi Ara

(SATILIK) BENQ E2420HD - SIFIR GİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Forumun monitor kısmını takip eden arkadaşlar satmak için aldığımı okumuş olabilirler. Dell U2711 modeli monitorun siparişi 4-8 hafta süreceği için geçici olarak kullanmak için aldım. Bu nedenle jelatinleri bile sökmedim. Vatan bilgisayardan aldım ve ölü piksel testi yaptım. Faturası, kutusu, kabloları herşeyi eksiksiz teslim edilecektir.

Ayrıca monitorle birlikte HP nin monitor ayağını da vereceğim. Bu ayak ile hem yükseklik ayarı ve daha geniş açılarda hareket imkanı sağlayacak hem de pivot olarak kullanabileceksiniz.

Monitorun resimleri aşağıdaki konuda bulabilirsiniz. (resimlerde HP monitor ayağı takılı)
    http://forum.donanimhaber.com/m_38427454/mpage_2/tm.htm

Monitor yaklaşık 2.5 ay kullanıldı ve herşeyiyle sıfırdan farksız. Alacak arkadaşa 0 ölü piksel ve kutudan çıkarttığında bir sorun yaşarsa para iadesi garantisi veriyorum.

HP monitor ayağı ve monitor ikisi birlikte 550 tl
    Sadece Monitor 475 tl
    Öğrenci olduğum için kredi kartı, taksit gibi imkanlarım yok.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• sadece Monitör 475 demişsiniz. Bunda orjinal ayak var değilmi? Orjinal ayak kırıkmı sağlammı? Bu şekilde belirtirseniz daha iyi olur bence.
  • orjinal ayağı var. Sadece monitorden kasıt, mağazadan aldığınızda kutusundan ne çıkıyorsa onlar olacak.
  • sayın husnuke bu monitör için nasıl görüşebiliriz e mail adresimi versem olur mu ben istanbul esenlerde oturuyorum
  • monitör hala satılıkmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaforce77 -- 5 Ekim 2010; 14:00:45 >
  • selamlar,monitör tarafımdan alınmıştır.
    Sayın husNUKE ye çok teşekkür ederim.Sayesinde gerçekten garantili sıfır gibi çok temiz ve sorunsuz bir monitör sahibi oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 24" BENQ LCD g2400wa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.