Şimdi Ara

Satılık BlackBerry Q10 - indirim yapildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selam Arkadaşlar,

3 ay önce Turkcell den aldığım Blackberry Q10 cihazımı, Nokia Lumia 1020 almis olmamdan ötürü satmaya karar verdim.

Kutu icerigi eksiksizdir. Kulaklik hic kullanilmamistir. Faturasi mevcuttur. Beraberinde 150TL ödeyerek aldığım kılıfı da hediye edecegim. Aldigim telefonda SD kart girişi bulunmuyor bu yüzden 32gb kapasiteli class 10 Sandisk marka SD kartida ucret talep etmeden verecegim.

cihaz kılıfla ve çizilmez koruyucu ile kullanıldığı için milimetrik çizik bile bulunmamaktadır. Zaten titiz biri oldugum icin resimdende cihazin temizligini gorebilirsiniz.

istediğim fiyat 950TL dir.

İstanbul Gayrettepe elden teslim edebilirim.

Satılık BlackBerry Q10 - indirim yapildi Satılık BlackBerry Q10 - indirim yapildi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 10 Kasım 2013; 22:28:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok temiz bir cihaza benziyor. Z10 ile seve seve takas yapardım düşünseydiniz.

iyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrysocolla -- 8 Kasım 2013; 16:49:29 >
  • kılıfla kullandığım için ve titiz olduğum için gerçekten çok temiz. Aslında içimde bir üzüntü var sattığım için fakat farklı bir cihaz istediğim için satmaya karar verdim :( Alancak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

kılıfla kullandığım için ve titiz olduğum için gerçekten çok temiz. Aslında içimde bir üzüntü var sattığım için fakat farklı bir cihaz istediğim için satmaya karar verdim :( Alancak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Bende şimdiye kadar hep tuşlu kullandim BB cihazlarimi. İlk defa full dokunmadik denedim. Çok iyi alet ama elimde degil. Tuş'lar beni cezbediyor.. Cihazım cihazınızdan farksız temizlik konusunda.. Eğer düşünürseniz birebir takas gercekleştiriz.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krisokol

quote:

kılıfla kullandığım için ve titiz olduğum için gerçekten çok temiz. Aslında içimde bir üzüntü var sattığım için fakat farklı bir cihaz istediğim için satmaya karar verdim :( Alancak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Bende şimdiye kadar hep tuşlu kullandim BB cihazlarimi. İlk defa full dokunmadik denedim. Çok iyi alet ama elimde degil. Tuş'lar beni cezbediyor.. Cihazım cihazınızdan farksız temizlik konusunda.. Eğer düşünürseniz birebir takas gercekleştiriz.

Saygılar.

Ben Lumia 1020 Beyaz almayı düşünüyorum. Z10 arkadaşımda var bir süre bende kullandım :) Ama Lumia kamerasından dolayı beni cezbetti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krisokol

quote:

Saygılar.

Ben Lumia 1020 Beyaz almayı düşünüyorum. Z10 arkadaşımda var bir süre bende kullandım :) Ama Lumia kamerasından dolayı beni cezbetti

:( adıma üzüldüm.

Saygılar.

• Hayırlı satışlar. Bende Windows phone sistemden BlackBerry ' ye geçtim( daha once uzun yıllar BlackBerry kullanıcısı olarak) kesınlıkle harika bir sistem yapmışlar, bunu nıye yazdın dersen wındows phone telefona 1 hafta dayanabıldım, ıgrenc bır sısteme sahıp ınsan kendını kısıtlanmıs hıssedıyor, bb10 da daha fazla uygulama mevcut wındows markette hıc bır sey yok, sırf kamerası yuzunden wındows phoneye gecmenı tavsıye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün tarafımdan satın alınmıştır. allah razı olsun ne dediyse fazlası var azı yok. kendimden güvendim o istemeden ilk ben yolladım ücretini. çok güzel bir alışveriş oldu sonuna kadar güvenebileceğiniz bir insan. herşey için tşkler tekrardan.
  • Satıldımı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.