Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık bol skinli Gold 2 Valorant hesap Satın Al 14 Haziran 2023 19:16 1 1 Satılık bol skinli Gold 2 Valorant hesap Artık oyunu bırakmaya karar verdiğim için hesabı satmak istiyorum. İlk e posta kişisel e posta olduğu için başka bir e posta ile değiştirip vermeyi düşünüyorum. güven konusunda referanslarım mevcut, bu zamana kadar sattığım hesapların hiçbirinde ilk e postayı vermedim referanslarıma bakabilirsiniz. güvenip güvenmemek sizlere kalmış. zaten hiçbir zaman hesabı satmayı düşünmüyordum ama son zamanlarda oyundan iyice soğumam ve zaman bulamamamdan ötürü boşta duracağına bir şeye yarasın diyerek satmaya karar verdim.alıcısına şimdiden hayırlı olsun.istediğim fiyat: 3500 ---> 2800 son fiyat.Rütbe: gold 2 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Zotac 4060 Ti 16 GB Spider-man edition Satılık bol skinli Gold 2 Valorant hesap CORSAIR VENGEANCE LPX 1X8 DDR4 CL16 3000 MHZ RAM YENİDEN %20 İNDİRİMLİ OYUN SATIYORUM!!