Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Zotac 4060 Ti 16 GB Spider-man edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Zotac 4060 Ti 16 GB Spider-man edition
    Beş ay önce satın almış olduğum ekran kartımı motor almak istediğim ve oraya bütçe katkısı yapmak istediğim için satmak istiyorum.

kutusu faturası her şeyi vardır, yalnızca kutu içinde gelen spider-man stickerlarını kasaya yapıştırdığım için onları maalesef gönderemiyorum ama onun haricinde kutu içeriği(hediye çanta vs) tamdır. 11.09.2025 yılına kadar garantisi vardır. oyun olarak valorant cs:go dışında son zamanlarda assassins creed valhalaya sardım başka da herhangi bir zorlama olmamıştır. kart zaten sessiz ve serin çalışan bir kart zaten işten çıkıp akşamları maks iki saat anca oturuyorum pc başına. Giresun içi alacak arkadaş olursa gelip kendisi de test edebilir.
    Fiyat araştırması sonucu yeni fiyat 17500 ₺ ama pazarlık yapılır.

https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-gaming-geforce-rtx-4060-ti-16gb-amp-spider-man-across-spider-verse

kart bu, akşam eve geçince kasadan söküp fotolarını da atarım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 17500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Şubat 2026 Satıldığı Şehir : Giresun, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• üzgünüm, amazon fiyat baksanız iyi olur, iyi satışlar, çok yüksek oranda indirim yaparsanız 3 fanlı yerine sizin güzel stickerlı kartı sarı site getli alabilirim, dm atarsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.