Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Arkadaşlar merhaba, ELLE'den 300 TL'ye aldığım botu satıyorum. 2 defa 3-4 saat kullandım, durumu iyidir. Kozmetik olarak 9/10'dur. Pazarlıksız 85 TL istiyorum. İyi forumlar. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Amazfit Verge Akıllı Saat - Lite Modeli Değildir! SATILDI SATILIK BOT 44 NUMARA [2 Defa Kullandım] [SATILIK] [SIFIR] [UYGUN] SENNHEISER CX 2.00i
Güncel. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Amazfit Verge Akıllı Saat - Lite Modeli Değildir! SATILDI SATILIK BOT 44 NUMARA [2 Defa Kullandım] [SATILIK] [SIFIR] [UYGUN] SENNHEISER CX 2.00i
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Amazfit Verge Akıllı Saat - Lite Modeli Değildir! SATILDI SATILIK BOT 44 NUMARA [2 Defa Kullandım] [SATILIK] [SIFIR] [UYGUN] SENNHEISER CX 2.00i
Güncel. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Amazfit Verge Akıllı Saat - Lite Modeli Değildir! SATILDI SATILIK BOT 44 NUMARA [2 Defa Kullandım] [SATILIK] [SIFIR] [UYGUN] SENNHEISER CX 2.00i
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Amazfit Verge Akıllı Saat - Lite Modeli Değildir! SATILDI SATILIK BOT 44 NUMARA [2 Defa Kullandım] [SATILIK] [SIFIR] [UYGUN] SENNHEISER CX 2.00i