Şimdi Ara

Satılık Brainwavz HM3 Kafa Üstü Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Kafa üstü kulaklık hevesiyle mp4nation'dan sipariş ettiğim ama sonrasında pek kullanmadığım Brainwavz HM3 kulaklığımı satmak istiyorum. Kulaklığı bir iki otobüs yolculuğu dışında kullanmadım. Toplasanız 5-6 saat anca kullanılmıştır. Kesinlike bir sorunu sıkıntısı yoktur, kozmetik olarak 10/10 alır. Neredeyse sıfır diyebiliriz kısaca. Kutusu hala bende, alıcıya kutusuyla beraber göndereceğim. Kutusu ile gelen aksesuarları da duruyor, ekstra padleri ve 1/4" adapter (3.5mm'lik jakı 6.5mm'ye dönüştürüyor) olarak geçen dönüştürücüsü mevcuttur. Kullanım kılavuzu ve garanti belgesi de mevcuttur. Ürünün 1 yıl garantisi var. Son fotoğraflardan da görüldüğü gibi fotoğrafarını çektikten sonra ürünü kutusuna kaldırdım ve yeni sahibini bekliyor.

Kulaklık yalıtım konusunda başarılı, genelde kafa üstü kulaklıklarda şikayet yalıtım konusundadır ancak kulaklığın pad kısmı kulağınızı çevreliyor ve dışarıdan gelen kesleri engellemeye yardımcı oluyor, müzik açık iken dışarıdan gelen sesleri pek duymuyorsunuz. Ses kalitesi tatmin edici düzeyde, distorsiyon, tizlerin patlaması falan yok, bassları da güzel. Tabi çok hassas kulaklar beğenmeyebilir, kişiden kişiye değişebilir ses kalitesi o yüzden fazla girmek istemiyorum ben de çok uzman olmadığım için. Ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşlar incelemeleri okuyabilirler. Fiziksel olarak rahat bir kulaklık, ayrıca uyma sorunu da yok, ben alırken çok tereddüt etmiştim. Büyük bir kafaya sahip olmama rağmen kulaklık kafama oturdu, kimileri yetmeyebiliyor. Hatta benden de büyük kafası olan arkadaşlara da olabilir, en açık şekilde kullanmıyorum çünkü. Kulağa gelen kısımlar yukarı aşağı oynayabiliyor, açıktan kastım buydu. Bu şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Hafif bir kulaklık, ağırlığıyla kafanızı rahatsız etmiyor pek. Malzeme kalitesi de tatmin edici seviyede, düşürme gibi kazalar yaşamadım ancak kulaklık sağlam duruyor.

Kafa üstü kulaklık düşünen arkadaşlara öneririm, ülkemizden bu fiyat civarında alacağınız kulaklıklardan daha tatmin edici olacaktır.

Aklıma gelen gerekli bilgileri verdim şimdilik, başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

Kulaklğın fiyatını 75 liraya indirdim. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, bana yakın bölgelerde elden teslim olabilir. Ya da hesabıma ücretin yatırılmasından sonra kargo ile gönderebilirim, kargo ücreti alıcıya aittir. Daha önce bu şekilde satış yapmışlığım var, referanslarıma bakabilirsiniz.

İletişimin Özel Mesaj (PM) ile yapılmasını rica ediyorum. Saygılarımla.

Ürün cfc isimli arkadaşa rezervedir, aksilik olmazsa yarın satış yapılacak.

Ayrıntılı fotoğraflar:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 10 Aralık 2013; 0:27:57 >

• takip
  • takip
  • İzolasyonu nasıl? Otobüste çok ses kaçırıyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alykayhan

İzolasyonu nasıl? Otobüste çok ses kaçırıyor muydu?

Başlıkta da bahsettiğim gibi padleri kulağın etrafını sardığı için izolasyonu iyi, ancak elbet bütün kafa üstü kulaklıklar ses kaçırır. Kimisi az, kimisi çok kaçırır. Kulak kanalı kulaklıklar sıfıra yakın ses kaçırırlar, onlar dışındaki bütün kulaklıklar ses kaçırır. HM3 modeli de kendi segmentindeki rakiplerine göre iyi bir izolasyona sahip.
  • Takip. Koss Portapro'm şu aralar gidici gibi duruyor. Birşey olursa PM kutunuzda beliririm :)

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

Takip. Koss Portapro'm şu aralar gidici gibi duruyor. Birşey olursa PM kutunuzda beliririm :)

Hayırlı satışlar.

Teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hafta sonuna kadar elime para geçmesini bekliyorum eğer satılmadı ise pazar günü elden almayı düşünüyorum esenyurtun neresinde oturuyorsunuz acaba torium felan yakın mı size ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PxlPlus

Hafta sonuna kadar elime para geçmesini bekliyorum eğer satılmadı ise pazar günü elden almayı düşünüyorum esenyurtun neresinde oturuyorsunuz acaba torium felan yakın mı size ?

Satılmadı hocam, Esenkent'te oturuyorum burada veya Esenyurt'ta yapabiliriz satışı, onun dışında Torium da yakın ancak oraya tek vesaitte gidemiyorum, Beylikdüzü veya Avcılar daha makul olur benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Hafta sonuna kadar elime para geçmesini bekliyorum eğer satılmadı ise pazar günü elden almayı düşünüyorum esenyurtun neresinde oturuyorsunuz acaba torium felan yakın mı size ?

Satılmadı hocam, Esenkent'te oturuyorum burada veya Esenyurt'ta yapabiliriz satışı, onun dışında Torium da yakın ancak oraya tek vesaitte gidemiyorum, Beylikdüzü veya Avcılar daha makul olur benim için.

Anladim hocam bu pazar gunune kadar satilmaz ise ben alacagim hocam gecen hafta gelmesi gereken para bu hafta icinde elimde olacakta
  • quote:

quote:

quote:

Anladim hocam bu pazar gunune kadar satilmaz ise ben alacagim hocam gecen hafta gelmesi gereken para bu hafta icinde elimde olacakta

Tamamdır hocam müsait olduğunuzda haber verirsiniz, özel mesaj ile ulaşırsanız sevinirim ilana her zaman bakmıyorum da, ilk mesajınızı da geç görmüştüm o yüzden.

• SENNHEİSER HD 202-II takas düşünürmüsünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

SENNHEİSER HD 202-II takas düşünürmüsünüz?

Hocam yeni gördüm biraz geç oldu ama düşünmüyorum teşekkürler.

Arkadaşlar teklifleri PM ile yaparsanız daha sağlıklı ve daha hızlı iletişim kurabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Brainwavz HM3
    Bunlarda sanırım dahili mikrofon yok. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

quote:

Brainwavz HM3

Evet hocam yok.
  • quote:

quote:

quote:

Brainwavz HM3

Evet hocam yok.

O olsaydı tam bana göreydi. Hayırlı Satışlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Brainwavz HM3

Evet hocam yok.

O olsaydı tam bana göreydi. Hayırlı Satışlar

Teşekkürler.
  • hocam indirim diye konuyu güncellemişsiniz ama önceki fiyatla aynı. önceden de 75tlydi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

hocam indirim diye konuyu güncellemişsiniz ama önceki fiyatla aynı. önceden de 75tlydi zaten.

Güncellemeden önce 80 idi. Uzun zaman önce güncelledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/p olarak çok iyi bir kulakliktir. Hele Sony'nin A veya X serisiyle on numara olsa da bir Sansa Clip+ dahi güzelce dinletir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.