Arkadaşlar silkroadı bırakıyorum ve bu yuzden de charımı satmayı dusunuyorum..Eldorado serverında 67 lvl int bi charım var ss leri yarın koymayı planlıyorum.ama yinede charımın bilgilerini biraz vereyim;
+3 +4 full blue garment set +3 64 sword +4 64 shield(br 16%80) +3 +4 takılar full blue
char name:JuanKuan job:thief(name:TheSokar) lvl 67 noname wolf banka da ıvır zıvılar ve 5 m nakit para süresi bitmiş bi de maymun var
char fiyatı 130 ytl dir.izmirden(bornova) elden satılacaktır.her türlü bilgisi mevcuttur.
arkadaşlar o kadar kişi konuya bakmış kimseden bi yorum yok up pls
67 lvl char için pahalı fiyat charın screenshotlarını koymak zorundasın bu arada hangi guildin masterısın ?
Resimlerini koyman hem senin daha rahat satabilmen,hemde forum kuralları için daha iyi olur.
br 16 %80 nasıl oluyor onu da anlayabilmiş değilim. br 16 %60 olması lazım
guild ismi Freedom...bi de br % sini yanlış yazmışım pardon (%60 ) olcak arkın dediği gibi.ah bide oyuna girebilsem ss leri koycam da neyse artık yarın koyarım ss leri
ss lerıde koysan cok ıyı olurmus ama..
quote:
Orjinalden alıntı: :::.PrisonBreak.:::
ss lerıde koysan cok ıyı olurmus ama..
yaw o sadece pazar günlerimi başlıyor??prizonbreak çok seviom ondan öncede bi heroes wardı neyse maksat upp^^
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme