ÇAR LVL 37 ÜZERİ FULL LVL 36 SETİNİN +3 Ü ELİNDE +3 SPEAR LVL 36 VAR ÖZELLİKLERİ İİ BANKADA 36 Y KADAR OALN TÜM SİLAHLARIN +3 Ü LVL 36 YA KADAR OLAN TÜM BOWLAR +3 LVL 36 YA KADAR OLAN TÜM SWORDLAR LVL 24 ASLAN VAR BİTANE BİDE AT VAR LVL 23 GÜZEL BİR YAPILANDIRMASI VAR TÜRÜ:AYI OLAN ADAM JOB:WARİOR FULL İNT SİLAHLARIN İSTEĞİ KADAR STR VE BİRASCIK DEX YAPILANDIRMA İİ IRK:SHAO FİYATI 1.5 M ALACAK OLAN OYUNDA DarkPaw msj atsın yeni çarım SAYGILAR HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE KAPALIYIM ... ALMAYACAK OLAN LİŞİ LÜTFEN TOPİCİ KİRLETMESİN...
arkadaş ben bakıyorum sana ben lvl 33 aslan versem olur mu?1.5 mil eder yok dersen dahada item var para eder yani.mesela +4 lvl 29 sword var 400k eder case var +1 lvl 43 bow warda warda var
walla kardes ben daha yenı baslıyom su anda oyunu kuruyom bana bırtane char verırsenız sevınırım ama
çar satılmıştır 2 m ye + sadece üzerindeki giysileri bi kaç giysi verdim teşekkürler oyunda lütfen çar için pm için msj atmayın çar satıldıııııııııı TEŞEKKÜRLER ( BAŞAK BİR SORUN OLRUSA ATABİLİRSNİZ PM )
vay be oyun oynanır olmuş oyuncusu olmuşdh ye konu olmuş sevilir olmuş okadar oynanmışki char satılır olmuş çabuk bıkılır bir oyun herkesden özür dilerim..kötü bir paylaşımdı sanırım
Gerçek ten ole! ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme