Şimdi Ara

SATILIK CHARACTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇAR LVL 37 ÜZERİ FULL LVL 36 SETİNİN +3 Ü ELİNDE +3 SPEAR LVL 36 VAR ÖZELLİKLERİ İİ BANKADA 36 Y KADAR OALN TÜM SİLAHLARIN +3 Ü LVL 36 YA KADAR OLAN TÜM BOWLAR +3 LVL 36 YA KADAR OLAN TÜM SWORDLAR LVL 24 ASLAN VAR BİTANE BİDE AT VAR LVL 23 GÜZEL BİR YAPILANDIRMASI VAR
    TÜRÜ:AYI OLAN ADAM
    JOB:WARİOR
    FULL İNT SİLAHLARIN İSTEĞİ KADAR STR VE BİRASCIK DEX YAPILANDIRMA İİ
    IRK:SHAO
    FİYATI 1.5 M ALACAK OLAN OYUNDA DarkPaw msj atsın yeni çarım
    SAYGILAR HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE KAPALIYIM ... ALMAYACAK OLAN LİŞİ LÜTFEN TOPİCİ KİRLETMESİN...

• arkadaş ben bakıyorum sana ben lvl 33 aslan versem olur mu?1.5 mil eder yok dersen dahada item var para eder yani.mesela +4 lvl 29 sword var 400k eder case var +1 lvl 43 bow warda warda var
  • walla kardes ben daha yenı baslıyom su anda oyunu kuruyom bana bırtane char verırsenız sevınırım ama
  • çar satılmıştır 2 m ye + sadece üzerindeki giysileri bi kaç giysi verdim teşekkürler oyunda lütfen çar için pm için msj atmayın çar satıldıııııııııı TEŞEKKÜRLER ( BAŞAK BİR SORUN OLRUSA ATABİLİRSNİZ PM )
  • vay be oyun oynanır olmuş oyuncusu olmuşdh ye konu olmuş sevilir olmuş okadar oynanmışki char satılır olmuş çabuk bıkılır bir oyun herkesden özür dilerim..kötü bir paylaşımdı sanırım
  • Gerçek ten ole! ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.