Şimdi Ara

Satılık Charlar..(İONİADA GB KARŞILIĞI TAKAS)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Attila
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--Biri 59 lwl Ardream Asas Char--OrC (BERAMUS)
    İtemler:
    +8 Shard +8md
    +8 Chitin Göğüslük +7Chitin Pantolon(+8 Fp pantolonda Mevcut) +9 Fp Bot +8 Fp Kolluk dd25 Kafalık(+8 Chitin Kafalıkda Mevcut)
    +2 wp(+1 pp de mevcut)
    +0 dual rol
    +2 Elf belt
    +9 dex küpeler ve 93k Np

2.cisi

--67 lwl warrior Orc (İONİA)
    İtemsiz..

• Kaç Gb istiyorsun İonia'da Asassian için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 28 Temmuz 2009; 12:26:00 >
  • Teklif Bekliyorum.. Msn bırakırsanız sevinirim...
  • Dostum MSN kullanmıyorum,Characterine Biçtiğin Fiyat nedir ? onu söylersen buradan teklif verebiliriz.
  • Usta Aklımda Bi Fiyat Yok B1 e de giremiyorumki itemlerin değerini biçeyim..piyasadan haberin varsa sen bi fiyat öner ona göre düşünelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_ajan -- 28 Temmuz 2009; 12:36:20 >
  • Beramus'un pazar fiyatlarını bilmediğim için bir Teklif veremeyeceğim dostum benim gibi Birçok kişide veremez Bilmedikleri için.
    Beramusta Oynayan ve oynamış olan sensin O yüzden sen daha iyi bir Fiyat belirleyip Söyleyebilirsin sanırım.
    İonia'da Gb fiyatlarınıda iyice araştırıp öyle Fiyat belirlemen daha güzel olacaktır
  • İoniada Elinde Kaç Gb var?
  • Pfff.. ya Dostum Sen benim elimdeki Gb yi ne yapacaksın ? sen Characterine istediğin fiyatı yazsana bende 1 Mılyon GB de olabilir 100 Gb de.
    Neyse Vazgeçtim,Hayırlı Satışlar.
  • adam char alcak pişman ettin
  • Stranq3R85@hotmail.com ekle konuşalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.