Şimdi Ara

SATILIK ÇİN IPHONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Görünüş birebir Iphone ---- Menü %80 orjinali ile aynı

wifi yok ---- 16 gb yazıyor ama 2gb hafızası var

Kamera vga

1- şarj adaptörü

2- usb kablosu

3- kulaklık

4- yedek şarj bataryası

5- deri temizleme bezi

6- tv kablosu

SATILIK ÇİN IPHONE

SATILIK ÇİN IPHONE

Kayseri ve Kocaeli elden teslim

diğer şehirlere kargo yapılır

Fiyat: 325 YTL

Pazarlık payı vardır.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coDokuz -- 11 Kasım 2008; 2:55:42 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 13 Ağustos 2014; 20:09:16 >
  • cihazın aklımda olan ÖZELLİKLERİNİ BELİRTEYİM >>>>>>>>>>> sadece 350 tl ye bunca özellik 0543-736-96-47

* APPLE İPHONE tıpkı aynısıdır egerki batarya kapagı açılmazsa ayırana helal olsun yane dışarda senın elinde gören bi vatandaş gerçek apple iphone 3g sanıcak AYRICA ARKA KAPAGINDA BİLE APPLE AMBLEMI VAR 32GB YAZIYOR

* wifi var

* bulutod var

* java var

* çift kamera var 3 megapixel , VİDEO ÇEKİM VAR SINIRSIZ

* 3g görüntülü konuşma bile var fakat 3g ye üye olmak zorundasınız telsim se telsime türkcelse türkcele üye ol görüntülü konuş

* televizyon var hemde ayna gibi çekiyor 75 kanal bazıları idare eder cinsten ama genel olarak muhteşem çekiyor

* radyo var dehşet çekiş gücü gerçek bi radyodan farkı yok

* dokunmatik 3,5 dev ekran

* 32 gb ta kadar hafıza kartını destekliyor .

* çift sim kart var ve aynı anda 2 side aktif

* opera mini den internete erişim var

* video kaydı var ve sınırsızdır hafıza kartının büyüklügü kadar çekim yapar

* ŞARJI DEVAMLI KULLANIMDA 2 GÜN AZ KULLANIMDA 3 GÜN HİÇ KULLANMAZSAN 4 GÜN GİDİYOR BİZZAT DENENMİŞTİR.

* SES ÇIKIŞI DEHŞET ÖTESİ DİYORUM SANKİ YANINDA TELEVİZYON VARMIŞ GİBİ ÇOK MUHTEŞEM SESİ.

* KULAKLIK SESİDE AYNEN ÖLE O ESKİ MODELLER GİBİ DEİL BU YENİ OLDUGU İÇİN HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ HATTA GERÇEK APPLE İPHONEDE OLMAYAN ÖZELLİKLER BİLE VAR .

* ve en çok sewdigimiz program MSN :) E-BUDDY BİLE YÜKLÜ VE WİFİYE BAGLAN PC DEYMİŞ GİBİ YAZIŞ HEMDE 3.5 DEV EKRAN SAYESİNDE VE HASSAS DOKUNMATİK EKRAN ÇOK ZEVKLİ YAZIŞMAK EKRANI O KADAR HASSASKİ DEİL PARMAK KÜRDAN HERHANGİ Bİ CİSİMLE BİLE BASILIYOR YANE KALEME BİLE GEREK YOK

* VE SON OLARAK NAVİGASYON BİLE VAR ayrıca map var harita destegi

bonjuurr@hotmail.com msn adresim

SATILIK ÇİN IPHONE

• NOT: cihaz 1 haftalık temiz bi tane bile çizik yoktur ELDEN TESLİM YAPILCAKTIR BEN KAPINA KADAR GETİRİRSEM 350 TL FİYATIDIR AMA SEN GELİP BENDEN ALIRSAN 320 TL DİR FİYAT ÖZELLİK OLARAK YOK YOK BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ YUKARDA YAZDIM SATIŞ SEBEBİM ORJİNAL İPHONE 3G S 32 GB ALCAM BU YÜZDENDİR .
    MAGAZADAN ALMA BENDEN AL CİHAZ EN SON ÇIKAN MODELDİR WİFİ JAVA BULUTOD ÇİFT CAMERA ÇİFT SİM KARTLI 32 GB KADAR HAFIZA DESTEKLİ TV AYNA GİBİ ÇEKİYOR RADYODA ÖLE SES AKILLARA ZARAR VE NAVİGASYON BİLE VAR GOOGLE MAP HARİTA DESTEGİ ARTIK KAYBOLMAK YOK

CİHAZIN EKRANINDAKİ JELATİNİ DAHİ DURUYOR 1 HAFTALIKTIR BU FİYATA SORUNSUZ TEMİZ BU KADAR ÖZELLİGİ KAÇIRMA
    TELEFONCUDA KAZIKLANACAGINA BENDE DAHA UYGUN
    BEN CİHAZI 370 DEDİ 360 PEŞİN PARAYLA 1 HAFTA ÖNCE KADIKÖYDEN ALDIM 320 PEŞİNE SATIYORUM CİDDİ DÜŞÜNEN İLETİŞİME GEÇSİN

TEL : 0543-736-96-47 MSN : bonjuurr@hotmail.com not: cihaz resimde görünen cihazdır orjinalden ayırmak nerdeyse imkansızdır kapagını açmadan

SATILIK ÇİN IPHONE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.