Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK]: Cisco SPA232D Multi Kit IP Telefon Satın Al 6 Kasım 2018 00:26 1 1 [SATILIK]: Cisco SPA232D Multi Kit IP Telefon Amerika'dan getirdiğim Cisco Spa232D Multi Kit Telsiz IP ve ATA telefonu ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. İster evinizde kullanın ister ofisinizde... Telekom sektörünün dünya lideri cisco ile kablosuz özgürlüğün keyfini çıkarın. Cihaz hem IP santral hemde klasik ATA santraller ile uyumludur. Alacak olan kişiye şimdiden hayırlı olsun... (Türkiye'de satışı yoktur bu fırsatı kaçırmayın.) - Kutusunda tüm ekipmanları ile açılmamış şekilde duruyor. - Türkiye'de kullanabileceğiniz adaptörlerini ben hediye ediyorum. FİYAT: 530TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 530 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Şubat 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK]: Cisco SPA232D Multi Kit IP Telefon [SATILIK]: Runtastic Orbit (Akıllı bileklik) [SATILIK]: THL 5000 2GB HD 8 ÇEKİRDEK 16GB 5000Mah Batarya [SATILIK] IPHONE 5S 16GB (Space Gray) & IPHONE 4 16GB (Siyah) + Hediyeler