Şimdi Ara

Satılık Clio 1.4 10.750 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Renji Abarai , Renji Abarai Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı bugün satmaya karar verdim 1996 model klimalı(klima çalışıyor) 1.4 clio.kazası yok plaka verebilirim sorgulatabilirsiniz henüz internete koymadım ilanı ilk buraya yazayım dedim resimlerini vs. hafta sonu çekip int e de koyacağım.araç 6 7 aydır bende aracı alığımda 4 tane 0 pirelli lastik taktırdım akü 0 garantili,yedek anahtarı mevcut,alarm taktırdım,teyip yeni arkaya 2 tane pioner kolon aldım daha faturaları bile duruyor,ön camlar elektrikli ,aynalar elektrikli ısıtmalı.Geçtiğimiz hafta sonu fren bakımları yapıldı balatalar komple 0 landı ön hidrolik hortumları yenilendi araç 209.000 km de arabanın tavanında boya yok güneş yanığıda pek yok rengi açık mavi çok belli etmiyor zaten.Muayene 2016 Haziran ayına kadar devam ediyor.herhangi bir sorunu olmayan araç gayet diri ve stabil durumda fiyat olarak 10.750 tl istiyorum İstanbul Ataşehirde ikamet ediyorum ilgilenen arkadaşlar msj atabilir .

araç satılmıştır konu kaldırılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çoga -- 27 Nisan 2015; 12:36:00 >

• otomatik mi araç , lpg de var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 21 Nisan 2015; 5:12:50 >
  • Araç manuel, lpg var 2 sene önce takılmış belgeleri duruyor aldesa marka lpg mevcut.
  • resimleride olsaydı bizde baksaydık keşke.
  • Resimleri en yakın zamanda ekleyeceğim çalıştığım için akşamları müsait oluyorum anca akşamda fotoğraflar pek net çıkmıyor perşembe günü ekleyeceğim.
  • stilist07 S kullanıcısına yanıt
    ekledim resimleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.