Şimdi Ara

Satılık çok iyi durumda B&W DM 603 S2 audiophile hoparlörler | 2500 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışına taşınacağım için, uzun süredir bende olan B&W DM 603 S2 hoparlörlerimi satıyorum. Bir tanesinin tweeter'ında temiziğe gelan hanımdan kaynaklanan bir ezik var ama sese kesinlikle bir etkisi yok. Dileyen olursa tweeter sökülüp düzeltebilir ama ben tekrar ferro-fluid yüklemeyi göze alamadım. Toz kapakları mevcut, kumaşları sağlam ama kafeste bir tane çatlak var. Ben kullanmıyorum, kullanmaya karar verirseniz olduğu gibi kullanılaniliyor ya da kolayca halledilebilir. Bu eksiklerini dışında kozmetik olarak gayet iyi durumdalar.

Amerika'dan aldığım spike'lar ve yaptırdığım siyah granit-rubber altlıklar ile bass resonansın önüne geçtim. Bu modifikasyonu da hoparlörle birlikte veriyorum. Ayrıca çok kaliteli hoparlör kablolato ve konnektörler de hediye. Gerçek İngiliz malı. Yeniler gibi Çin üretimi değil. Son derece güçlü, bu fiyata alabileceğiniz en karakterli ve üst seviye hoparlörlerden birisidir. Diğer ilanlarımdaki NAD c370 anfi ile uyumu mükemmel diyebilirim. Bu anfiyi de Türkiye'de bulmanın pek imkanı yok. Bu ses kalitesine hiç kullanılmamış bir sistemle ulaşmak isterseniz 15.000 lira civarında bir para harcamanız gerekebilir. Yine de, alacağınız sonuç şüpheli bence.

Hoparlörler Kadıköy Moda'da evimde dinlenebilir. Sadece elden satılıktır. Bu tür bir hoparlörün kargo sorumluluğunu almak istemiyorum.

Satılık çok iyi durumda B&W DM 603 S2 audiophile hoparlörler  | 2500 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audionaut -- 5 Kasım 2017; 12:2:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.