Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Çoklu açılı Holder Riser Dahil 4.0 X16 Gen4 --- Açılı Gpu Holder Satın Al 1 Kasım 2024 12:06 1 1 Satılık Çoklu açılı Holder Riser Dahil 4.0 X16 Gen4 --- Açılı Gpu Holder Merhaba forum ahalisi,11 Ekim 2023 amazon türkiye üzerinden Ezdiy-Fab satıcısından satın aldım,ekran kartını yatay kullanmaktan vazgeçtiğim için 1 kere denemelik görüntü alıp kenara kaldırdım. Riser Dahildir Riserı 4.0 X16 Gen4 olandandır performans kayıpsız 4090 bile taksanız 1 fps kayıpsız kullanırsınız.Fiyat Kargo dahil 2000TLdir Havale-EFT sonrası ertesi gün istediğinz kargoya ile gönderilir,aklınıza takılan ve sormak istediğiniz soru var ise bir özel mesaj uzağınızdayım. Referanslarımı incelemenizi öneririm.Amazon satış linki : amazonEZDIY-FAB PCIe 4.0 GPU tutucu, grafik kartı tutucu, çoklu açı ayarlı, video kartı VGA destek kiti, PCIe 4.0 X16 Gen4 17 cm/6,69 inç yükseltici kablo, siyahhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B096V4VR35/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s01?ie=UTF8&psc=1Ürünü aliexpressden almıştım ve 1 kere bile takılıp kullanmadığım ürünü satışa çıkarıyorum,akvaryum kasaya sahip olduğum için bu tip alttan destek alamayan ürünleri kullanamadım,ondan dolayı kenarda duran bir ürüne dönüştü benim için,herhangi çizik veya sorunu yoktur Sadece standır pci kablosu alıp kullanılacak üründür. Fiyat 1200TLdir kargo dahildir.Aliexpress Satış linki:https://tr.aliexpress.com/item/33045817772.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.49.1d2f3d12P9COXC&gatewayAdapt=glo2turSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Gamepower Aır Turbıne ARGB 9x12cm Egzoz Fani SATILIK Gamepower Warcry Kasa 9 Fanlı Satılık Çoklu açılı Holder Riser Dahil 4.0 X16 Gen4 --- Açılı Gpu Holder Satılık SteelSeries QCK Prism Medium ve XL Mousepad