Şimdi Ara

SATILIK LG SK1 Soundbar 40W---Anker Soundcore Rave+----Anker Soundcore Motion Boom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
3
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK LG SK1 Soundbar 40W---Anker Soundcore Rave+----Anker Soundcore Motion Boom

Merhaba,ürünü 02/05/2020 tarihinde evkurdan aldım,ürün 2x20w hoparlörden oluşuyor ve sesi gayet doyurucu,3 senelik gibi gözüksede aslında ürünü 1-1.5 sene civarı kullanıp kutusuna kaldırdım şuan 1-2 aydır aktif kullanıyorum herhangi bir problemi,patlak hoparlörü-çatlak vb sorunu yoktur..Model yükselttiğim için Satılıktır, Herhangi bir sorunuz olursa bir mesaj uzağınızdayım.

fiyat kargo dahil 2500TL dir. havale/eft sonrası aynı gün veya bir sonraki iş günü istenilen kargo ile yollanır.

SATILIK LG SK1 Soundbar 40W---Anker Soundcore Rave+----Anker Soundcore Motion Boom

Bu ürünü ise 26 mayıs 2023 tarihinde hepsiburadadan satın aldım, ürün 160w ve sesi baya bi doyurucu tahmin edebileceğiniz gibi,müstakil evde oturduğum için son ses açmada bir problem olmuyor ama yinede son ses dinletmiyor öyle diyebilirim bu ürün daha fazla outdoor yani dışarısı için üretilmiş bir ürün oldugundan evde sizi kesinlikle üzmez dışarıda hiç denemedim ondan kaynaklı yorum yapamayacağım dışarısı için,herhangi bir problemi veya sorunu yoktur,Herhangi bir sorunuz olursa bir mesaj uzağınızdayım.

Fiyat Kargo Dahil 8000TL dir havale/eft sonrası aynı gün veya bir sonraki iş günü istenilen kargo ile yollanır.

Bu ürünü ise 22 mayıs 2022 tarihinde hepsiburadadan satın aldım, ürün 30w olup emsallerine göre daha iyi sesi vardır ve daha ucuzdur kısaca F/P olarak geçer,incelemelerine ve kullanıcı yorumlarına bakarsanız sizde görebilirsiniz,herhangi bir problemi veya sorunu yoktur,Herhangi bir sorunuz olursa bir mesaj uzağınızdayım.

Fiyat Kargo Dahil 2500TL dir havale/eft sonrası aynı gün veya bir sonraki iş günü istenilen kargo ile yollanır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.