Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Cooler Master ELV8 RGB Ekran Kartı Tutacağı Satın Al 7 Ocak 2022 10:40 1 1 SATILIK Cooler Master ELV8 RGB Ekran Kartı Tutacağı arkadaşlar 3080 ekran kartım icin ekran kartı tutacağı satın almıştım itopya dan ancak gerek kalmadı .ekran kartını dikey kullanmaya karar verdim. bu üründe boşta kaldı. cok guzel rgb si var. kasada cok guzel gözüküyor ve çok işe yarıyor. fiyatınıda uygun tutuyorum. 250 tl istiyorumnot: lütfen pazarlık icin mesaj yazmayın ve 2. el kuralları dahilinde satış ilanını baltalamayınız.aksi taktirde şikayet edilcektir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 7 Temmuz 2023 Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SteelSeries QcK 3XL Gaming Mousepad (SIFIR KONDİSYONUN DA ) G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 7600mhz CL36 DDR5 Ram [SATILDI] ASUS ROG Gladius II Origin RGB Gaming Mouse (SIFIR) [SATILDI] Elgato Stream Deck MK.2 Beyaz