Şimdi Ara

Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar arkadaşlar kozmetik olarak kusursuzdur, sadece üst mesh'i tutan tırnak kırık olduğundan mesh'in bir köşesi çok hafif yukarıda duruyor ama çirkin görünmüyor, bir de 3 tane vidası orjinal değil (2 kapak, 1 genişleme slot kapağının). bunun dışında kasada herhangi bir noksan, eksik, çizik bulunmamaktadır. poşeti, köpükleri, aksesuarları, orjinal kutusu duruyor. büyük ihtimalle garantili ama forumdan 2. el aldığım için fatura alamadım ve dolayısıyla net söyleyemiyorum. gerçi fanları, giriş-çıkışları çalışıyor, garantiye ihtiyaç yok ama neyse.

Gerginix nickli umut abimize satılmıştır, güzel günlerde kullanmasını diliyorum.

havalandırma olarak çok iyidir, gtx680 sli kurulumunda üstteki kart alttakinden yalnızca 3 derece sıcak çalıştı ki bu çok iyi bir derğerdir, üstelik hdd bölmelerinin iç taraflarına 2 adet 12cm daha fan takarak hava akışını iyice kuvvetlendirebilirsiniz, ben bu işlemi yapmadığım halde sli kurulumunda dahi oldukça memnun kaldım.

kasanın kendi resimleri:

Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı)  Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı)

Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı)  Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı)

ve sli düzeni (gördüğünüz gibi alttaki kart ile psu arasında oldukça fazla boşluk var, 2 adet 3 slot soğutmalı kartla da sli kurabilirsiniz):

Önemli: kusuruna ait resimler aşağıdadır, başka da bir kusuru yoktur:

şu resimde işaretlediğim tırnakların kırık olması sebebiyle;

meshin bir köşesi tam oturmuyor ama çok ta rahatsız edici görünmüyor, o durum da aşağıdaki resimlerde görünmektedir:

Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı)  Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı)  Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Mukteda -- 15 Ağustos 2012; 13:09:53 >

• Hayırlı Satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Hayırlı Satışlar

teşekkürler hocam.
  • çok güzel kasa, bence güzel fiyat, ah kargo aah ah
    hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

çok güzel kasa, bence güzel fiyat, ah kargo aah ah
    hayırlı satışlar

teşekkürler hocam, almaya niyet varsa kargoyu 20-30 lira arasına ayarlarım.
  • Selamlar Kasaya ait resimlere açıklamalarınızda değindiğiniz kusurları net gösteren fotolar da eklermisiniz

hayırlı işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoXDiE

Selamlar Kasaya ait resimlere açıklamalarınızda değindiğiniz kusurları net gösteren fotolar da eklermisiniz

hayırlı işler

tabiki, aslında kusur sayılmaz ama öyle diyorsanız öyle olsun

şu 3 resmi farklı açılardan çektim; görüldüğü gibi üst mesh'i sabitleyen çıtçıtın içine giren tırnak kırık olduğu için tam oturmuyor ve bir köşe çok az havada kalıyor. bana göre çirkin göürünmüyor ama sizin göz zevkinize hitap etmeyebiliyir, saygı duyarım

Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı)  Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı)  Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı)

değişik vidalar da şu resim de işaretlediğim gibi (psu'nun hemen üzerindeki genişleme slotunun vidası ve yan kapaklardan birinin 2 vidası) değişik ama yine siyah renkte;

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Selamlar Kasaya ait resimlere açıklamalarınızda değindiğiniz kusurları net gösteren fotolar da eklermisiniz

hayırlı işler

Üstad yanlış anlaşılmasın senin ilanda kullandığın kelimeler üzerinden giderek yazmıştım mesajı
    amacım negatif bir etki yaratmak değildi ki, bence eklediğiniz fotlardan sonra negatif bir etkide oluşturmayacaktır

Hayırlı işler

• Çok kullanışlı bir kasa aynısından bende kullanıyorum sınıfının en iyisi bile denebilir fiyatıda uygun yapılmış ilanın fazla kalacağını zannetmiyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

hayırlı işler

Üstad yanlış anlaşılmasın senin ilanda kullandığın kelimeler üzerinden giderek yazmıştım mesajı
    amacım negatif bir etki yaratmak değildi ki, bence eklediğiniz fotlardan sonra negatif bir etkide oluşturmayacaktır

Hayırlı işler

olsun önemli değil, herşeyin daha açık olmasına vesile oldu, teşekkür ederim.

@_Dragon_ açıklamalar için teşekkür ederim dostum, kargoyu da uygun tutarız, alacak arkadaşa sıfır 400R'den ucuza gelir inşallah.

• Çok feci görünüyor. Hayırlı satışlar.
  • Hayırlı satışlar Mukteda,alınabilecek en iyi mid towerlardan 500r.
    Hangi kasaya terfi ediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Çok feci görünüyor. Hayırlı satışlar.

teşekkürler abi orta-üst düzey donanım bilgimle bu kadar oldu vallahi

@£mre teşekkürler dostum, haf-x'e geçiyorum kısmetse.

• Arkadaş aldı ve beraber topladık, oldukça kullanışlı ve kaliteli bi kasa takas olsaydı gözüm kaldı doğrusu.
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginy15

Arkadaş aldı ve beraber topladık, oldukça kullanışlı ve kaliteli bi kasa takas olsaydı gözüm kaldı doğrusu.
    Hayırlı satışlar.

teşekkürler hocam, birşeye ihtiyacım yok vallahi. faturalı, full kutulu, lga2011 uyumlu, temiz corsair h100 olursa takas düşünebilirim.
  • Çılgınlık böyle bir şey olsa gerek, bu adam upgrade yapmadan duramıyor arkadaş

Hayırlı satışlar Mukteda başkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Çılgınlık böyle bir şey olsa gerek, bu adam upgrade yapmadan duramıyor arkadaş

Hayırlı satışlar Mukteda başkan

teşekkürler doktorum, kriz tuttu yine, birşeyler almam gerekiyordu, bari full tower bir kasa alayım dedim.
  • iyi satışlar kardeşim..ben sattım darısı başına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

iyi satışlar kardeşim..ben sattım darısı başına..

teşekkürler dostum.
  • fiyat iyi kasa çok şık 400 serisini kullandım mtower demeye şahit gerek gerçekden kullanışlı ve şık bir kasa hayırlı satışlar özellikle elden alacak olana bedava
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.