Şimdi Ara

Satılık Corsair Carbide 500R (Satıldı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tarafımdan alınmıştır. Ejder arkadaşıma teşekkür ediyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Tarafımdan alınmıştır. Ejder arkadaşıma teşekkür ediyorum:)

ben teşekkür ederim abi, hayırlı olsun.
  • İki tafaf içinde hayırlı olsun ciddi takip ettiğim bir üründü kısmet değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

İki tafaf içinde hayırlı olsun ciddi takip ettiğim bir üründü kısmet değilmiş.

teşekkürler hocam, umarım siz de kısa zamanda istediğiniz gibi bir kasa bulursunuz.
  • Arkadaşlar kargo pakedi gayet güzel hazırlanmıştı. Ejder kardeşimizin PC konusundaki titizliği açısından şunu söyleyebilirim: BU KASAYI ALMAK İSTEMİŞ ANLAŞMAK ÜZERE OLUP SON ANDA VAZGEÇMİŞ ARKADAŞLAR, 200 TL verip resmen SIFIR 500R aldım. Hani üstteki Mesh ile ilgili sorun da sorun değilmiş. Kasayı sıfır diye bir dükkanın vitrinine koysam kimse kullanılmış olduğunu anlamazdı. Çok teşekkür ederim Ejder. Sana sonuna kadar referans...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Arkadaşlar kargo pakedi gayet güzel hazırlanmıştı. Ejder kardeşimizin PC konusundaki titizliği açısından şunu söyleyebilirim: BU KASAYI ALMAK İSTEMİŞ ANLAŞMAK ÜZERE OLUP SON ANDA VAZGEÇMİŞ ARKADAŞLAR, 200 TL verip resmen SIFIR 500R aldım. Hani üstteki Mesh ile ilgili sorun da sorun değilmiş. Kasayı sıfır diye bir dükkanın vitrinine koysam kimse kullanılmış olduğunu anlamazdı. Çok teşekkür ederim Ejder. Sana sonuna kadar referans...

ben teşekkür ederim abi, güzel günlerde kullanırsın inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.