Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK CORSAİR H100-SIFIR PAKETİNDE 240 Satın Al 29 Temmuz 2012 12:09 1 1 SATILIK CORSAİR H100-SIFIR PAKETİNDE 240 ARKADAŞLAR, sistemi dağıtmaya başladım, gecen ay hızlıal dan aldıgım h100 sorunlu cıktı ve garanti kapsamında sıfırı ıle değiştirilmiştir. Urunun kutu uzerındekı jelatını dahı durmaktadır. mağazadan nasıl alıyorsanız o sekılde alacaksanız. Urune ait fatura mevcuttur. URUN SIFIR BIR URUNDUR, URUNLE ILGILI SORUNLARA BAKINIZ, POMPA ARIZASI, SES YAPMA DURUMLAR CIKARSA IADE ALINMAYACAKTIR, URUN CUNKU ACILMAMISTIR, GARANTI ILE KENDINIZ UGRASIRSINIZ, ARTIK YORULDUM H100 SORUNLARINDAN 3. KEZ GONDERDIM. h100 un kutusu acıldı mı artık kımseye satılmaz, urune ait fatura ve garantisi mevcuttur. mağazadan bile alsanız aynı prosedurler gecerlı, once servıse sonra değişim geleceği bellidir. vay sonra şöyle böyle diye laf edilmesin, ürün acılmamıs kutusundadır. Ürünle ilgili temsılı resım eklemiyorum zaten google efendi de dunya kadar bılgı mevcuttur. direk fiyatı: 240 sanalpazar ÜZERİNDEN SATIŞ OLMAYACAKTIR. kargo alıcıya aittir, fiyat üzerinde pazarlık olmayacaktır. AYNI GUN KARGOYA VERİLİR ürünle ilgili link:http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=57748 Fiyat : 240 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK KASA+ DOKUNMATİK MONİTÖR(27")-10900 TL