Şimdi Ara

[SATILIK]Corsair H100i v2 - 780T Beyaz - Sıfır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
8
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İletişime geçildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calibration kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Corsair Hydro Series H100i v2 Extreme Performance elinizde mevcutmu? Nakit alım için PM atarmısınız, uygun olursa yarın almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDVANBAL

Merhaba, Corsair Hydro Series H100i v2 Extreme Performance elinizde mevcutmu? Nakit alım için PM atarmısınız, uygun olursa yarın almayı düşünüyorum.

Selamlar, gerekli bilgiler paylaşıldı. :)

• Guvenilir ve ilgili satıcı. Kendisinden 1 adet Aoc oyun monitoru aldım ,ürün bana ulaşana kadar ve sonrasi sürekli ilgilendi. Guvenle alis veris yapabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Guvenilir ve ilgili satıcı. Kendisinden 1 adet Aoc oyun monitoru aldım ,ürün bana ulaşana kadar ve sonrasi sürekli ilgilendi. Guvenle alis veris yapabilirsiniz..

Düşünceleriniz beni çok sevindiriyor, işimi severek yapıyorum. Darısı diğer alışverişlerimize, iyi günlerde kullanın :)
  • Çok ilgili ve kibar bi arkadaş .Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaue123

Çok ilgili ve kibar bi arkadaş .Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Düşünceleriniz için çok teşekkürler. Darısı diğer alışverişlerimize.
  • amazon ürünleri ise fiyatlar pahali geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sekonder90

amazon ürünleri ise fiyatlar pahali geldi

Selamlar, ürünler amazon ürünleri fiyatlar piyasa fiyatı standartlarındadır. Keşke eskisi gibi olsa da sizlere daha indirimli sunabilsem, üzgünüm.

• almak için inş pm atıldı kasa ve 115i extreme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: briareus

almak için inş pm atıldı kasa ve 115i extreme için

Sıkıntısız bir alışveriş diliyorum.
  • Aynı şekilde ben de heyecan sardı

• Heyecan her zaman içinizde olsun değerli arkadaşlarım, diğer alışverişlerimizde görüşürüz inşallah. İyi günlerde kullanın!
  • mesajlar gitmiyor hocam özelden malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

mesajlar gitmiyor hocam özelden malesef

İletişime geçildi :)

• Resimler gayet güzel olmuş kargoda kırılır mı korkusu vardı bende ama amazonla pek öyle sıkıntılar olmuyor sanarım hızlı kargo da ayrıca cazibe katıyor arkadaşın ilanına hayırlı olsun güle güle kullanın inş darısı başımıza

• quote:

Resimler gayet güzel olmuş kargoda kırılır mı korkusu vardı bende ama amazonla pek öyle sıkıntılar olmuyor sanarım hızlı kargo da ayrıca cazibe katıyor arkadaşın ilanına hayırlı olsun güle güle kullanın inş darısı başımıza

Her hangi bir sıkıntıda yenisi ile değişimini seve seve yaparım hocam, içiniz rahat olsun. Sizinki de yola çıkacak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GençAtsız

Herkese esenlikler arkadaşlar forumdaşlar Ben Mücahid

Öncelikle Kasamı bugün teslim aldım arkadaşım Calibration - Anıl Öztürk'e çok teşekkür ederim.

Alışveriş detaylarına girecek olursam. 25.10.2016 tarihinde arkadaşa parayı gönderdim ve arkadaş gönderdiğim gün siparişi geçti. Amazondan kaynaklanan nedenler yüzünden ürünüm 3 gün geç kargolandı. Amazon ürünü 28'inde kargoladı ve sisteme kargo takip numarasını 29 unda bize verdi. Bu arada geçen sürede arkadaşa karşı bir ön yargım yanlış düşüncelerim oldu acaba yanlışmı yapıyor diye. (Tekrar çok özür dilerim kendisinden) Daha önce başıma böyle bir olay geldiği için birazda fevri davrandım bende erkenden böyle bir düşünceye kapıldım. Arkadaşa detaylıca sorular sordum çok sağolsun hepsini cevapladı. Konuda bu kasayla ilgilide fazla referans göremediğim için biraz kuşku ve şüphe hep oldu kasam gelene kadar. Fakat daha önce forumda başımdan geçen dolandırılma konusundaki arkadaşa ziyaden bu arkadaşın tüm bilgileri açıkca mevcut. Kim olduğu nerde olduğu vs. Arkadaş gizli bir şekilde hiçbir işlem yapmıyor herşey şeffaf. Kendi telefon numarası, telefon numarasının üzerine kayıtlı FB adresi gerçek ismi. YANİ DİYECEĞİM ŞUDUR Kİ KISACA GÖZÜNÜZÜ KAPATIP ARKADANIZA YASLANIP İÇİNİZ RAHATÇA SİPARİŞİNİZİ VEREBİLİRSİNİZ. Kasayı bugün UPS kargoyla teslim aldım. Ayrıca arkadaşa bunun içinde çok teşekkür ederim. Amazondaki özel ücreti fazla olan, süre sınırlaması 2-4 iş günü içinde teslim edilmesi gereken kargoyla göndertiyor ürünü. Onun için kasaya çokda çabuk ulaşacaksınız. Böyle ayrıntılı bir referans mesajı yazmak istedim çünkü almak isteyip şüpheye düşen arkadaşlar var onlar için bir ışık olsun istedim. Gelen kasanın resimlerini aşağıya koyuyorum. Pek güzel resimler çekemedim lakin idare edin.

Tekrar Calibration - Anıl Dinçer kardeşime çok teşekkür ediyorum.

[SATILIK]Corsair H100i v2 - 780T Beyaz - Sıfır

Mücahit hocam güzel yazınız ve yüreğinizin temizliği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Siz değerli forum arkadaşlarım olduğu sürece ben satışlarıma ve güvenilirliğe devam edeceğim. Elimden gelen tüm özveriyi sizlere yansıtmaya çalışıyorum. Kendinize iyi bakın, iyi günlerde kullanın. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Calibration

quote:

Resimler gayet güzel olmuş kargoda kırılır mı korkusu vardı bende ama amazonla pek öyle sıkıntılar olmuyor sanarım hızlı kargo da ayrıca cazibe katıyor arkadaşın ilanına hayırlı olsun güle güle kullanın inş darısı başımıza

Her hangi bir sıkıntıda yenisi ile değişimini seve seve yaparım hocam, içiniz rahat olsun. Sizinki de yola çıkacak!

Her türlü abuk subuk soruma cevap verdiniz ilk defa pc diziyorum pek bilgili değilim dolayısıyla yardımlarınız için teşekkür ederim

• Hayırlı satışlar kasanın detaylı kurulu resimlerini de ekliyeyim de size yardımı dokunsun. Herkese 780t ti şiddetle tavsiye ederim.
    [SATILIK]Corsair H100i v2 - 780T Beyaz - Sıfır[SATILIK]Corsair H100i v2 - 780T Beyaz - Sıfır[SATILIK]Corsair H100i v2 - 780T Beyaz - Sıfır

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.