Şimdi Ara

Satılık - Corsair Hydro Serisi H115i Extreme Performans Sıvı Soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık - Corsair Hydro Serisi H115i Extreme Performans Sıvı Soğutma
    Merhaba,

Fiyat düştü: 490TL Kargo bana ait.

Yeni sistem toplamak için aldığım ve hiç kullanmadığım tüm parçaları satıyorum.
    Corsair Hydro Serisi H115i Extreme Performans Sıvı Soğutma

Ürün hiç kullanılmadı, kutusundan dahi çıkarılmadı.Bu forum üzerinden yurt dışından getirtildi. Ancak sistemi tamamen toplamak ryzen bekleme intel kaby lake derken hiç kullanılmadı. Fotoğraflardan bunu anlayabilirsiniz. Yaklaşık 8-9 aydır kutu içerisinde duruyor. Sadece aldığım gün açıp baktım. Amazon faturası da duruyor.
    İstanbul Sarıyer ve kozyatağı çevresine elden teslim edebilirim.

Kasanın kalan tüm diğer sıfır parçaları diğer satışta olan ürünlerimden bakabilirsiniz.

Teşekkürler

Satılık - Corsair Hydro Serisi H115i Extreme Performans Sıvı SoğutmaSatılık - Corsair Hydro Serisi H115i Extreme Performans Sıvı Soğutma
    Satılık - Corsair Hydro Serisi H115i Extreme Performans Sıvı SoğutmaSatılık - Corsair Hydro Serisi H115i Extreme Performans Sıvı SoğutmaSatılık - Corsair Hydro Serisi H115i Extreme Performans Sıvı Soğutma
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 490 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.