Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 849TL-Sıfır Cooler Master Mastercase Maker 5 Kasa Satın Al 20 Aralık 2017 15:35 1 1 849TL-Sıfır Cooler Master Mastercase Maker 5 Kasa Merhaba,Yeni sistem toplamak için aldığım ve hiç kullanmadığım tüm parçaları satıyorum. Cooler Master Mastercase Maker 5Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere jelatinleri duruyor. İçindeki kablolar ve ledin jelatini de duruyor. Buradan kullanılmadığını anlayabilirsiniz. Ürün İnventustan alındı. Yaklaşık 9-1o aydır kutu içerisinde duruyor. Sadece aldığım gün açıp baktım. Faturası ve diğer herşey duruyor.Ürünün güncel fiyatı 1025TL civarıdır. Ben 849TL+KARGO ücreti bana ait şekilde vereceğim.İstanbul Sarıyer ve kozyatağı çevresine elden teslim edebilirim.Bu ürün için almış olduğum tempered glass side panel ( yan cam kapak ) da satıştadır.Tüm diğer parçaları diğer satışta olan ürünlerimden bakabilirsiniz.TeşekkürlerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 849 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Ekim 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 849TL-Sıfır Cooler Master Mastercase Maker 5 Kasa Satılık MasterCase 5 Tempered Cam Yan Panel Satılık - Corsair Hydro Serisi H115i Extreme Performans Sıvı Soğutma Silinebilir