Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık] Corsair Void RGB ELITE Wireless(Fiyat Azaltilmistir) Satın Al 7 Ağustos 2023 23:45 1 1 [Satılık] Corsair Void RGB ELITE Wireless(Fiyat Azaltilmistir) Ürün 27.12.2020 tarihinde itopyadan alınmıştır, kulaklıkta teknik olarak hiç bir sorun bulunmamaktadır, ama padleri temizlikten dolayı aşınmaya ve yırtılmaya başlamıştır ben konuştum çok uğraştırdılar ama siz tekrar konuşup yenisini temin edebilrsiniz.Ürün için istedigim fiyat 1500 > 1350 > 1200 > 1000 tl .Resim isteyenler özelden isteyebilir telefondan çekip yüklemeye üşendim xd.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (Fiyat Azaltilmistir)Steelseries Arctis 9 Wireless ve Bluetooth 7.1 Kulaklık [Satılık] Corsair Void RGB ELITE Wireless(Fiyat Azaltilmistir)