Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (Fiyat Azaltilmistir)Steelseries Arctis 9 Wireless ve Bluetooth 7.1 Kulaklık Satın Al 29 Mayıs 2024 23:54 1 1 (Fiyat Azaltilmistir)Steelseries Arctis 9 Wireless ve Bluetooth 7.1 Kulaklık Kulaklık 15 Temmuz 2022 de Hepsiburada'dan alınmıştır. Kutusu faturası her şeyi durmaktadır. Kutusu depoda olduğu için garantisinin ne kadar kaldığına bakamıyorum. Temiz kullanılmıştır. Artık kafamda baskı hissetmek istemediğim için kulak için kulaklığa geçeceğimden satıyorum, yoksa çok memnundum. MNG, Aras, Yurtiçi kargoları arasından istediniz kargo ile yollayabilirimIstedigim Fiyat: 3500 -> 3300 -> 3000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (Fiyat Azaltilmistir)Steelseries Arctis 9 Wireless ve Bluetooth 7.1 Kulaklık [Satılık] Corsair Void RGB ELITE Wireless(Fiyat Azaltilmistir)