Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Hocam en baştada dediğim gibi steamde satsan bile o bakiyeyi real paraya çevirebilmek için yine indirimli oyun filan satıcaksın yine %80e vermek zorunda kalıcaksın,yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyor yani olay :) ucuz etin yahnisi filan değil hocam bu siteler senelerdir var ve türkiyede çok kişi kullanıyor bu siteleri siz bilmiyorsunuz diye veya kullanmıyorsunuz diye siteleri dolandırıcı ilan etmenize gerek yok.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
evet hocam zaten olay o niye millet %20 indirimli oyun versin durduk yere ? nays,paycell vs aklıma gelmeyen cüzdan uygulamaları mevcut ve aynı şekilde %20 iade yapıyor,bakiyesi olan arkadaşlar kendini avantajlı yapmak için uygulamaların-cüzdanların verdiği indirimi kendileri yapıyor,konu sahibi arkadaşı ikinci el forumundan tanıyorum csde item sattığını daha önce görmedim ondan büyük ihtimal bıçağı ya kendi çıkarttı yada arkadaşı ve bilgisiz oldukları için böyle bir fiyatlandırma yaptılar, normal karşılamak lazım. |
satılmaz ise steama koyacağım bakalım duruma göre ayrıca stemden baktım başka sitelere bakmıyorum güvenemediğim için ucuzetin yahnisi yenmez kimse kolay kolay da ucuza satmaz satsa bile dolandırılma ihtimali yüksek kardeş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 14 Ocak 2025; 18:50:4 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
çok olay duydum bu yüzden pek güvenemiyorum bakalım duruma göre |
Bıçağı steam'den sattıysanız bakiyenizi bozabilirim en yüksek fiyattan ? |
Yeni verdim ilana henüz satılmadı bakiyeyi nasıl bozacaksın ? |
Nakit olarak ibana atarım, tüm bakiyenize TF2 kasa anahtarı alın sipariş oluşturun 2.12 dolardan , 1 hafta sonra takas banı açılınca hepsini piyasa değerinin üzerinde fiyatla alırım hocam. Steam'deki bakiyeyi normal şartlarda normal skin olarak %60-65 civarında nakite döndürebilirsiniz , yani 10 bin tl değerinde bir skin'in satış fiyatı 6500 lira falandır elden , piyasası bu şekilde birde al-sat hacmi düşük olduğu için elden çıksın diye günlerce bekleyebilirsiniz en düşük fiyatı vermezseniz , o yüzden steam'de Para olarak en az zararla TF2 Kasa anahtarı alınıp satılıyor. https://steamcommunity.com/market/listings/440/Mann%20Co.%20Supply%20Crate%20Key ---- Ben burdan Steam profilimi atayım veya isterseniz telefonda atarım konuşalım hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 10 Şubat 2025; 19:38:29 > |
Satıldı mı? |
duruyor |