Şimdi Ara

SATILIK COUNTER STİRKE 2 CS2 KELEBEK BIÇAK // SİYAH LAMİNANT İTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK COUNTER STİRKE 2 CS2 KELEBEK BIÇAK // SİYAH LAMİNANT İTEM

FİYAT : 55 BİN TL

EN DÜŞÜK STEAM PİYASASINA BAKABİLİRSİNİZ EN UYGUN BEN SATIYORUM.ÖNCE PARA SONRA HEDİYE ŞEKLİNDE BIÇAK GÖNDERİRİM.

AYRİYETEN GÖNDERDİĞİM KİŞİYE YOK BANA ULAŞMADI VS ŞU BU OLDU MESULUYET KABUL ETMİYORUM BİLGİNİZ OLSUN

ŞUAN STEAME KOYMADIM 19 UNDAN SONRA EKLEYECEĞİM DURUMA GÖRE

FİYAT : 55 BİN TL

EN DÜŞÜK STEAM PİYASASINA BAKABİLİRSİNİZ EN UYGUN BEN SATIYORUM.ÖNCE PARA SONRA HEDİYE ŞEKLİNDE BIÇAK GÖNDERİRİM.

AYRİYETEN GÖNDERDİĞİM KİŞİYE YOK BANA ULAŞMADI VS ŞU BU OLDU MESULUYET KABUL ETMİYORUM BİLGİNİZ OLSUN

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 55000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyatlandırmanız çok yanlış bir ürünü real-nakit paraya satarken %80 fiyatı alınır hemde steam fiyatına bakılmaz, sizin bıçağın en ucuzu FTsi shadowpay sitesinde mevcut trade bansız şekilde 978dolara satılıyor onuda güncel dolar kuru 35,5 ile çarpınca 34.719 TL yapıyor hemde bu parayı kredi kartı-kripto farketmeksizin siteye komisyonsuz yükleniyor kısaca 34.719 TL çıkıyor cebinizden,büyük ihtimal kasadan çıkardınız bıçağı düz hesap satmayı düşündünüz ama kime giderseniz gidin ister türk ister yabancı bu fiyatlara kimse almaz hocam SATILIK COUNTER STİRKE 2 CS2 KELEBEK BIÇAK // SİYAH LAMİNANT İTEM 

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Aynısı Steam bakiyesi için de geçerli değil mi? Çünkü o bakiyeyi kayıpsız çevirmek mümkün değil. Genelde %20 ile oyun hediye edilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oxygen5011 O kullanıcısına yanıt

evet hocam zaten olay o niye millet %20 indirimli oyun versin durduk yere ? nays,paycell vs aklıma gelmeyen cüzdan uygulamaları mevcut ve aynı şekilde %20 iade yapıyor,bakiyesi olan arkadaşlar kendini avantajlı yapmak için uygulamaların-cüzdanların verdiği indirimi kendileri yapıyor,konu sahibi arkadaşı ikinci el forumundan tanıyorum csde item sattığını daha önce görmedim ondan büyük ihtimal bıçağı ya kendi çıkarttı yada arkadaşı ve bilgisiz oldukları için böyle bir fiyatlandırma yaptılar, normal karşılamak lazım.

satılmaz ise steama koyacağım bakalım duruma göre ayrıca stemden baktım başka sitelere bakmıyorum güvenemediğim için ucuzetin yahnisi yenmez kimse kolay kolay da ucuza satmaz satsa bile dolandırılma ihtimali yüksek kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 14 Ocak 2025; 18:50:4 >
  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    Hocam en baştada dediğim gibi steamde satsan bile o bakiyeyi real paraya çevirebilmek için yine indirimli oyun filan satıcaksın yine %80e vermek zorunda kalıcaksın,yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyor yani olay :) ucuz etin yahnisi filan değil hocam bu siteler senelerdir var ve türkiyede çok kişi kullanıyor bu siteleri siz bilmiyorsunuz diye veya kullanmıyorsunuz diye siteleri dolandırıcı ilan etmenize gerek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

çok olay duydum bu yüzden pek güvenemiyorum bakalım duruma göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS2 SATILIK BIÇAK
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.