Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK => Creative THX550 5+1 Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK => Creative THX550 5+1 Ses Sistemi

Arkadaşlar herkese merhabalar ,

Elimde başlıkta da yazdığı gibi Creative Thx550 ses sistemi mevcut .

Ürün önceden arızalı biliyorduk ancak kablo bozulmuş , Z-906'nın 5+1 kablosunu taktığımda her şey sorunsuz çalışır hale geldi .

İlandaki mesajlar altta konuşulanlar bundan mütebellit .

Şuan ürün tamamen sorunsuz kusursuz durumda . Kendi kutusu yok ama kutu ayarlanır sorun yok .

Fiyat olarak = 4.000 TL düşünüyorum .

Takas düşünmüyorum sadece nakit satılıktır . Teklifiniz var ise mesaj atabilirsiniz sorun yok .

Fotoğraf isteyenler için anlık whatsapp üzerinden atabilirim .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam ses sisteminden ses gelmiyor, hafif arızalı yazmışsınız.
    Bence ilan başlığı arızalı olarak düzenlenmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KendineMühendis kullanıcısına yanıt

ağır hasar kayıtlı araçların sıfır gibi diye satıldığı ülkede normal budur

• Hocam hayırlı satışlar öncelikle ancak bu hafif arıza değil. Ses siteminin asıl amacı ses çıkartmak yani büyük arıza var :)

• (: Yorumlar için teşekkürler .

Vala arkadaşlar eşdeğeri Z5500'ü - Z906'yı - G500'ü gidip 7-8 bin TL'ye hatta 10 ve üstüne satmaya çalışıyorlar .

Eşdeğerlerine bakıyorum sadece uydulara 2-3 bin TL yazıyorlar . Ki benim uydular sağlam çalışıyor .

Bende hafif arızalı diye düşündüm ve başlığı da öyle yaptım . Uydular ve kontrolcü satılık deyip 2 bin TL yazmasını da bilirdim (:

Ki sorun Ana başlığa hafif arızalı yazmam ise , gidip başlığa hiç bir şey yazmayıp içine girince bir sürü sorunlu olan ilanlar var , ben en azından ilan başlığına yazdım ki içerisine girdiğinde sürpriz olmasın kimseye diye düşünerek yazdım . Yazmamayı da bilirdim (:

Belki çok ufak basit bir şey yapılma ile açılacak düzelecek o yüzden böyle yazdım . Sorunsuzu lazım olan gitsin 7-8 verip alsın oralardan (:

Olduğum şehirde ne bu işten anlayan var ne düzgün bir elektronikçi var yaptıramıyorum maalesef , yoksa 300-500 harcayıp yaptırıp 5-6 ya ilan açardık ama maalesef (:

Herkese hayırlı günler .

@gOkO @KendineMühendis @ioz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikitare -- 16 Kasım 2023; 13:45:7 >

• cikitare kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, benim ürünle ilgili teknik bilgim ve fiyat bilgim yok. Hafif arızalı yazınca açıkcası daha basit bir sorun olduğunu düşündüm. Ses gelmiyor yazınca o biraz garip oldu. Yanlış anlamayın hocam  

Bahsettiğinize göre fiyat uygun, hayırlı satışlarınız olsun o zaman.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam belki de dediğiniz gibi basit bir arızası vardır(ki bence devre kartıyla ilgili bir sorun, elektronikçilerin halledebileceğini düşünüyorum), ilanınızı baltalamak gibi sakın düşünmeyin, cihaza göre fiyata da yorum yapmadım ki ihtiyacım olsa düşünmeden alırım o ayrı. Gel gelelim demek istediğimi yanlış anlamanızı istemem ama ses vermeyen ses sistemine hafif arızalı diye görünce esprili bir yaklaşımda bulunmak istedim :). Tekrardan iyi satışlar diliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hocam bu ifade uygun değil en başta. Benim itirazım bu yüzden. Temelde arızanın hafif yada ağır olduğunu biliyormusunuz mesela yada ne kadara tamir edilebileceğini?

Bu yüzden arızalı derseniz hiç bir şey söyleyemem size.

Yani ana görevini yapayan bir ürün arızalıdır. Hafif arıza görevini yaparken eksikleri olması gibi bir durumda söz konusu olabilir.

ürünün fiyatı da burada değerlendirme dışıdır çünkü insan kendi malına istediği fiyatı biçebilir.

değerlendirmeniz dileğiyle

• sadece bass ı satmayı düşünür müsünüz? bende de uydular var bass yok. uyduları arızasız olarak da satabilirsiniz diye düşündüm :)

• İlan mevcut mu mevcut ise sadece uyduları alabilir miyiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.