Şimdi Ara

SATILIK Creative X-fi Titanium Fatal1ty Pro Pci-e 7.1 Ses Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Elimde bulunan ses kartımı satıyorum satma sebebim logıtech z5500 ses sistemini sattığım içindir.

GOLD Bilgisayar dan alınmıştır, fatura tarihi 10.05.2012 dir

Tertemiz pırıl pırıl hiçbir sorunu yoktur ,toz dahi yok desem yeridir sıfırdan farksızdır,kutusu garanti belgesi faturası herşeyi var..

Ses Kartı HAF 932 Advanced Kasada kulanıldı

FİYAT 170 TL. MNG kargo ile anlaşma vardır uygun gönderim yapilir,kargosu fazla tutmaz...

Ses kartı aşağidaki linktekinin aynısıdır...

http://www.hepsiburada.com/liste/creative-x-fi-titanium-fatal1ty-pro-pci-e-71-ses-karti/productDetails.aspx?productId=bd850950&categoryId=218

RESİMLER

SATILIK Creative X-fi Titanium Fatal1ty Pro Pci-e 7.1 Ses Kartı  SATILIK Creative X-fi Titanium Fatal1ty Pro Pci-e 7.1 Ses Kartı  SATILIK Creative X-fi Titanium Fatal1ty Pro Pci-e 7.1 Ses Kartı  SATILIK Creative X-fi Titanium Fatal1ty Pro Pci-e 7.1 Ses Kartı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 31 Aralık 2012; 13:11:26 >

• p.m
  • pm cevaplandı satış devam ediyor. kart kutusunda sahibini bekliyor
  • en iyi ses kartlarıdan bir tanesi, hayırlı satışlar diliyorum.
  • teşekkürler
  • BU SES KARTINI KULLANIYORUM MÜKEMMEL PERFORMANS SUNUYOR GÖZÜNÜZ KAPALI ALABİLİRSİNİZ PARASINI HAKEDİYOR İYİ GÜNLER HAYIRLI SATIŞLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babanqida16 -- 30 Aralık 2012; 23:37:27 >
  • teşekkürler satış devam ediyor
  • hadi hayırlı olsun.
  • omercilsaldi arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.