Anlamıyorum insalar neden başkalarını dolandırır... Bugün bir yabancı benim sabah satın aldığım bıçağı çaldı.. 210 tl vermiştim 1 saat sonra trade yaparken kendi arkadaşımla bıçak başkasına gitti ve çalındı. Arkadaşlar bunun psikolojik bozuklukla alakasıda var. Ailelerin cocuklaıyla iyi ilgilenmemesinden kaynaklı sevgisiz büyümekten kaynaklı. Suç bu dolandırıcılığı yapanda değil bunu yapanın annesinde ve babasında. Cocuklarına yeterli sevgiyi göstermeyip doğruyu yanlışı öğretmedikleri için ergenlik çağlarında malesef bu tür şeylre yöneliyorlar.
Bunun gerçekte gidip bir ev soymaktan farkı yok. tek güvenliği burada kimse polis çağıramaz gittiğine üzülür anca benim gibi :)
İnsan hayatı iki çizgiden ibaret birisi düz çizgi ( Doğru yol) , diğeride eğri çizgi (Yanlış yol). düz çizgi çizmek zor olduğu gibi iyi insan olmakta zordur. Kötü olmak kolay. Lütfen biraz empati yapalım arkadalar. Biri sizi dolandırsa nasıl sizin hoşunuza gitmiceği gibi siz birini dolandırdığınızda da onun hoşuna gitmiyor.
buradan kazandığınız paralar ilerde zaten karşınıza cıkıcak cünkü şuanda yaptığınız haksız kazanç istmesenizde sizin beyninizde yer ediyor ve sizi hırsızlığa alıştırıyor. Kendinize geç olmadan çeki düzen verin..
Not: Arkadaşlar biriyle trade yapmadan önce eğer size derlerse güvendiğin bir arkadaşına gönder onda dursun başkasına satmaman için vb şeyler derlerse sakın göndermeyin! Nasıl yaptılar bilmiyorum ama arkadaşım trade yi bana yolladı benim adıma gelen mail'i confrim yaptı ama confrim dedikten sonra item başkasına gitti malesef...
Hayırlı akşamlar. Umarım herkes birgün doğruyu bulur..
quote:
Orijinalden alıntı: Beast MODE ACTİVE
Güvenilirdir 15 yaşındakileri ve hiç referansı olmadan middlemanlık yapan kişileri middleman olarak kullanmayın ve kendiniz kral sanmayın adam haklı
gerçek adın Fatih Kil , Alihan Yazar değil ve sen dolandırıcısın. hakkında yürütülen bir soruşturma var. sonuçlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme