Şimdi Ara

SATILIK CS GO KEY (5TL) 110 ADET

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CİDDİ ALICILAR MSJ YOLU İLE ULAŞSINLAR BOŞ MUHABBETLERE GEREK YOK YOK DOLANDIRICISIN YOK ŞÖYLESİN NECO DENEN ŞAHIS FORUMDAKİ 300 KEY ALDI BENDEN. GÜVEN KONUSUNA GELİNCE SAĞLANIR GEREKİRSE ÖNCE GİDERİZ İYİ FORUMLAR.

• Middle man kullanirsaniz alayim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş lafa gerek yok diyorsun ama senin adına dün 2 konu açılmıştı o konulardan kendini bi temizle bence hacı
  • Dolandırıcıdır, başkalarından çaldığı skinleri keye dönüştürüp satmaktadır. Ucuz diye görmezden gelip aldıkça, daha fazla adamı dolandıracak. Suça ortak olmak isteyenler keyleri alabilir.

Annesinin telefon numarası bende mevcut, dolandırılan varsa vereyim telefonunu arayıp konuşsun yediği haltları anlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 27 Temmuz 2015; 16:03:10 >
  • bu kendisini ögretmen diye anlatan eleman değil miydi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: biqbanq6

bu kendisini ögretmen diye anlatan eleman değil miydi :D

Sadece öğretmen değil her yalan var adamda, konuda şehir içi buluşuruz yazmış sözde güvence gel yüz yüze dediğin zaman sakatım falan diyor. Bende her bilgisi var, olmadı ben arayıp annesine haber vericem her yediği haltı, hepsini çıktı aldım gider ulaştırırım annesine İzmirden :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 27 Temmuz 2015; 16:10:07 >
  • :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] 21 ADET TF2 KEY
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adınıza bu kadar dolandırıcılık konusu acılmışken tekrardan yeni konu açıp şatış yapmaya çalışmanız gerçekten cok ilginçmiş.
  • BLuT91 kullanıcısına yanıt
    boş konuşma bence :) alacak adam gelir alır. gerekirse önden veririz diyoruz değil mi? gocuntun niye
  • Bir sıkıntım veyahut bir sorunum yok benim alışverişimde olmadı sizle olmaz da ama alicak arkadaşlar dikkatli olsun diye ugrasıyor insanlar burda ve ben sadece 7-8 aydir forum takip ediyorum kimse kimseyi durduk yere suclamıyor veya çamur atmıyor ama insanlar konular acip screenshotlar atiyorsa burda bi sorun olmalı sizce de öyle değil mi ? Ben siz öylesiniz veya böylesiniz demedim bu kadar konu acılmısken ve verdiginiz cevaplar tatminkar değilken tekrar yeni konu acmanız ilginçmiş yazdım suçlamam olmamasına ragmen savunmaya geçmişssinz yine de. iyi günler iyi forumlar
    kimse kimseyi durduk yere suçlamıyor mu? bu forumda herkes kendini kral sanıyor yeni üye olan adamlara direk scammer yok üyeliği yeni güven olmaz deyip damga basan siz değil misiniz?
  • Dedigim gibi kimse kimseyi suclamıyor da ne yapiyorsanız ne satiyorsanız satın hocam alicak arkadaslar sadece dikkatli olsunlar isterim sebebi de onlar için benim bir cıkarım yada bir sorunum yok haydi iyi günler
    estağ. hocam dolandıracak birşey yok arkadaşın referansı varsa önce az miktarlarda verir parasını alırız sorun deil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beast MODE ACTİVE

Güvenilirdir 15 yaşındakileri ve hiç referansı olmadan middlemanlık yapan kişileri middleman olarak kullanmayın ve kendiniz kral sanmayın adam haklı

ulan siz dalga mı geçiyorsunuz gece gece kendinizi kral sanmayın diyor bi de ahahaha

• az önce bot stewe yazdı iyiki bu konuyu görmüşüm adamda 5 milyarlık envanter var benim kelebek bıçagımı sordu bana ilk bıçak dedi sonra parayı gönderirim dedi kabul etmedim dikkat edelim dolandırıcının steam profil linkini atan arkadaşada teşekkür ediyorum
  • galaxys6 G kullanıcısına yanıt
    hocam 40 keye kelebek bıçak gizli şehir ft verebilirimm
  • Middleman kullanırsan eğer hepsinş tek seferde alırım.

Yoksada önce key,sonra para şeklinde de alabilirim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbombomumsencokyasa C kullanıcısına yanıt
    beyin yoksunu sana illa bana bıçağı ver diyen oldu mu? yok ülkerde çalışıyormuş yok trilyonluk mallara imza atıyormuş :D ulan ne güldürdün gece gece :D
  • Biraz daha Gül ozaman aptal seni

• cimbombomumsencokyasa C kullanıcısına yanıt
    trilyonluk abi kelebek satıyor :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.