Şimdi Ara

Satılık Custom Sıvı Soğutma Malzemeleri (Sıfır rezervuar, hortum, flow meter vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba, sıvı soğutma için yeni bir proje düşünüyordum fakat şu an maddi durumum uygun olmadığından parçaları geri satıyorum.
    Rezervuar, hortum ve flow metre kullanılmamış 0 kutusundadır. Sonraki projem için aldığım fakat kullanma fırsatı bulmadığım ürünlerdir.

1. XSPC FLX UV Yeşil Hortum 2 metre, 19/12.7mm (Sıfır)

1/2″ rakorlar ile kullanılmaya uygun hortumdur. En yüksek akışı sağlamak için kullanılan geniş çaplı hortumdur.
    MCP 655 pompanın gücü için idealdir. UV lamba altında neon ışık gibi parlamaktadır ve şeffaftır. Böylece renksiz
    sıvı kullanarak yine de güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.

1/2″ (13mm) İç çap
    1/8″ (3mm) Et kalınlığı
    3/4″ (19mm) Dış çap

Fiyat: 75tl

Detaylar için:http://www.xs-pc.com/tubing/highflex-hose-19127mm-2m-greenuv-green

Satılık Custom Sıvı Soğutma Malzemeleri (Sıfır rezervuar, hortum, flow meter vs.)

2. Barrow G1/4 bağlantılı flow metre UV Yeşil (Sıfır)

Sıvı akış hızını görmeniz için şık bir flow metre. Göstergesi UV yeşildir. (Fotoğraf aşağıdadır)

Fiyat: 35tl

3. Rakorlar (Eklenecek)
    Elimde çeşitli bitspower düz, ayarlı ve köşe rakorlar var onları da ilana ekleyeceğim.

Bloklar ve pompa alidarkstone'a satılmıştır.
    XSPC Dual Bay Rezervuar Alu Front [juggernaut]'a satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 24 Temmuz 2018; 4:13:55 >

• Merhabalar irtibat telınız varsa alısverıs yapabılırım benım numaram 05322809625 yarına kadar almam lazım donus yaparsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.