Şimdi Ara

satılık cypher'da 66 lwl asasin Orc 536k np.Cyperda item karşılığı takas edilir(ist içi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • satılık 66 lwl asasin orc cypherda 536 k np si var cypherda item olabilir warior itemi ile takas olabilir.....yada ytl ile de olabilir istanbul bağcılarda oturuyorum....Ama her türlü item de olabilir.....Yanlız Cypherda olacak...........Ytl ile de olabilir çok ucuza vericem ytl ile alırsanız....

• almak isteyenler veya item vermek isteyenler falien_guardian@hotmail.com adresine e-mail atabilirler....Veya msn mi ekleyebilirsiniz.....her türlü teklife de açığım....
  • kardeş cypherda lvl 55 +7 chitinli +8 cleaverlı ardream charı verebilirm maneste 55 lvl itemli priest verebilirm belkide cypherda 59lvl itemli (+7 chitin set +1 rebirt dual shard) charı verebilirm ilgileniosan yaz g.soru filan herşeyi verilecek ama
  • kardeşş saçmalama ya bu itemlerer, 66 llw 536 k np si olan bi çhar verilir mi ya 536 k np den bahsediyorum sende napıcam ben hem charı ii sağlam item lazım
  • cypherdayız olm millet 90a kasıyo la resmen o chara para vermezler ben söliim sadece np var charda np de olmasa en fazla 10gb veririm o chara
    istersen o chara 61 lvl itemli mage verem cypherda zaten satılmio cypherda character

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaHuN -- 5 Şubat 2007; 10:37:52 >
  • sen öyle san kardeşş kuusra bakma bana sağlam item lazım bana senin itemlerim lazım değil adam gibi item versen olurda napcam ben o itemleri warior itemi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.