Şimdi Ara

SATILIK! Dc Universe Online Cr 80 Light Controller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarımın beni Diablo 3 e çağırması nedeniyle EU/HERO daki bu charımı satmak istiyorum. Şuan itibariyle 25 Günlük Legendary Üyeligi devam etmektedir ve Hesapta 3 DLC birden alınmıştır,sonsuza kadar kalacaktır. 3 DLC almak isteyen suan 60 Lira + Legendary üyelik içinse 27 Lira ödemelidir ancak ben bunlar için toplam 70 Lira birde Hesaptaki itemleri katarsak 100+ Lira fiyat düşünüyorum.CR 80 SP 63 tür. .
    İtemlere bakacak olursak;

Satılma sürecine kadar chest,feet ve kafalıga 4 Seviye plan basabilirim. Aynı şekilde SP miktarıda artabilir.. Almayı düşünen arkadaşlar qoocies@hotmail.com mail adresinden ulaşabilir,buradan ÖM atarak tel numaramı alabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RexaX ß -- 6 Haziran 2012; 12:10:46 >

• Hayırlı satışlar.
    Bu arada sp 63 dediğin skill point mi? Oyunda yeniyimde sp leri veriyorum, sen vermemişsin galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerwaguss

Hayırlı satışlar.
    Bu arada sp 63 dediğin skill point mi? Oyunda yeniyimde sp leri veriyorum, sen vermemişsin galiba?

evet SP skill point. Vermedin mi derken tam anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RexaX ß

quote:

Orijinalden alıntı: Nerwaguss

Hayırlı satışlar.

evet SP skill point. Vermedin mi derken tam anlamadım?

özelden mesaj atacağım mesaj kirliliği olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Melkor -- 7 Haziran 2012; 0:34:01 >
  • CR 81 SP 65 olmustur
  • CR 82 SP 67 olmustur
  • İstediğin ücret fazla değil ama bana sorarsan dlcleri almak gereksiz :/ Itemlara gelince amazonianlar cok rahat düsüyor ama t4 bastıgın için iyi statlara sahip bi karakterin var. Oynayanı az olan bi oyun oldugu için zor alıcı bulursun gibi geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulSeeder

İstediğin ücret fazla değil ama bana sorarsan dlcleri almak gereksiz :/ Itemlara gelince amazonianlar cok rahat düsüyor ama t4 bastıgın için iyi statlara sahip bi karakterin var. Oynayanı az olan bi oyun oldugu için zor alıcı bulursun gibi geliyor.

farkındayım DLC almakla aptallık ettiğimin. Replay Badge almadan T4 setleri tamamlakmak cok zor suan 1 parcasını aldım zaten
  • Fiyat 50 Lira olmuştur...
  • 40 liraya kabul edersen dön bana !
  • şu cryi nasıl arttırıcağımızı söylermisin ya bide izmirdeysen almayı düşünüyorum son fiyat nedir ?
  • mesaj bırakmışsın. eger istanbul içi iseniz 40 liraya bırakabilirim
  • Güncel..
    Fiyatı 50 Liradır. İstanbul içi yüzyüze satımlarda 40 Liraya bırakabilirim
  • Özelden msj attım Rexax sorularımı cevaplarsan alma ihtimalim var
  • Hesapla ilgileniyorum fiyat ne istersen o guncel 50 galiba ozelden telefon numarami yazıyorum ulas lutfen eğer satmadiysan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.