Şimdi Ara

Satılık Dell 11 Chromebook [525 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Dell 11 Chromebook [525 TL]
    Merhaba

2015 Haziran ayında ABD'den satın aldığım Dell CRM 3120 11" Chromebook'u satıyorum.

Amazon linki aşağıdadır

http://www.amazon.com/Dell-CRM3120-1667BLK-11-6-Inch-Chromebook/dp/B00FBBUIDM

İstediğim Fiyat 525 TL'dir

Aletin herhangi bir kusuru veya arızası yoktur

Kutusu mevcut değildir. ABD'den getirdiğim için garantisi Türkiye'de mevcut değildir. Yanında şarj aletini vereceğim. 100 GB google drive paketi tarafımca kullanıldığı için yanında 100 GB Google drive paketi yoktur ama siz Onedrive, Dropbox veya kendi google drive paketinizi bağlayabilirsiniz.

Amacım İstanbul içinde elden teslim etmek

Özellikleri

Chrome OS işletim sistemi
    Intel N2840 Celeron işlemci
    2 GB RAM
    16 GB SSD
    1368 x 768 11.6" LCD
    HD Webcam,USB 3.0, USB 2.0, HDMI, SD Kart Okuyucu, & Bluetooth 4.0, 802.11ac wireless
    Çarpmalara ve üstüne su dökülmesine karşı dayanıklı
    Batarya ömrü 8-10 saat
    1.2 KG ağırlığında
    Fansızdır, ısınma ve ses sorunu yoktur.

Satılık Dell 11 Chromebook [525 TL]

incelemesi (ingilizce)

https://www.youtube.com/watch?v=4DIbRTSjjUQ

Gündelik kullanım için oldukça ideal. Chrome OS işletim sistemi ile gelmektedir. Meraklısı fiyatın uygun olduğunu görecektir.

Chrome Os, tüm işlerinizi Google Chrome tarayıcı üzerinde yaptığınız lightweight bir işletim sistemidir.

Dilerseniz crouton vasıtasıyla çeşitli Linux sürümlerini yükleyebilirsiniz, şahsen üzerinde Ubuntu Unity, Lubuntu ve Xubuntu denedim ve sorunsuzca çalıştı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 525 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Şarj süresi nasıl hocam?
  • Peyloride kullanıcısına yanıt
    Açıkçası zaman tutmadım ama 1.5 saatte şarj oluyor. Ekran aydınlığı orta seviyedeyken batarya 10 saatten fazla gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 12 Mart 2016; 16:18:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

Açıkçası zaman tutmadım ama 1.5 saatte şarj oluyor. Ekran aydınlığı orta seviyedeyken batarya 10 saatten fazla gidiyor.

Peki hocam taksitle alma şansı var mı? Bir de ürünün kendi fotoğraflarını koyabilir misiniz? Kozmetik durumu nasıl?
  • Peyloride kullanıcısına yanıt
    Taksitle vermeyi düşünmüyorum. Akşam fotoğraf yükleyebilirim
  • Temren kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam nakit çıkarabilirsem haberdar ederim.
  • Hard disk takılıyor mu ? 450tl naktim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerck

Hard disk takılıyor mu ? 450tl naktim var

Hocam bildiğim kadarıyla eMMC olan bilgisyarlarda HDD slot olsa dahi giriş portu olmadığından takılamıyor. Ancak hafızayı arttırmak için ek sd card yuvasına güzel bi sd kart alarak çözebilirsiniz. Performans olarak da hdd'den iyi olacağı kanısındayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.