Şimdi Ara

SATILIK DELL INSPIRON UYUMLU ADAPTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    DELL İNSPIRON N5010 İLE UYUMLUDUR ÜRÜN 1 AY BİLE KULLANILMAMIŞTIR SORUNSUZ TEMİZ ÇİZİKSİZ ÜRÜNDÜR ALACAK ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

MODEL LA90PS0-00 PA-10 FAMİLY DP/N DF266 PA1900-01D3
    INPUT 100-240V 1.5A (1.5A)
    50 -60 HZ
    OUTPUT 19.5V (19.5V) 4.62A (4.62A)

FİYATI 20 TL TAKAS TEKLİF ETMEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 27 Aralık 2014; 12:01:24 >

• bir hafta önce olsaydı alırdım bunu. orjinal adaptörü bozulunca tamircide yaptırdım bende hayırlı satışlar.
  • bende aklıma yeni geldi satmak duruyor boş boş bare satıyım dedim şans artık
  • ilan güncel
  • Takip bu arada pc sarj olmuyor ama sarj aletinden diye dusunuyorum basi biraz kirildi sizce nedendir

Not : bazen sarj oluyor bu arada pc n5110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesseract -- 28 Mayıs 2013; 12:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dell ınspıron 1545 uyumlumudur ?
  • Bataryanin isi bittiginin isareti yada kronik sorun olan bence power soketi sikintisi var yarin bir gun sarj etmeyip makina acmazsa ve usb lerden 1 veya 2 tanesi calismaz ise bilki power kart sorudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım benimde orjinal adaptör bozuldu yaptırılabilirmi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: malcolmxe

arkadaşım benimde orjinal adaptör bozuldu yaptırılabilirmi??

garantisi yoksa orjinal alacaksın oda çok pahalı bu ürün senin pc ile tam uyumlu uzun yıllar sorunsuz kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

Takip bu arada pc sarj olmuyor ama sarj aletinden diye dusunuyorum basi biraz kirildi sizce nedendir

Not : bazen sarj oluyor bu arada pc n5110

Senin Modelini ve Dell lin bir çok modeli sadece orijinal adaptör şarj eder.Normalde PC yi çalıştırır ama şarj etmez.Bu arada bu tür adaptörler ne yazık-ki pili olduruyor. Arkadaş-inin mesajına diyecek bir şey yok ama gerçek bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessPower -- 1 Kasım 2013; 11:41:02 >
  • slm anladıgım kadarıyla urun ORJ. degil dimi? fiyatta sıfır yansanayi fiyatı istiyorsunuz, eger uygun bir rakam olabilecekse alabilirim. tesekkurler.
  • xCixLandx kullanıcısına yanıt
    n5030 ile uyumlu mu yani iğneli mi ve hala duruyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.