Şimdi Ara

[SATILIK] Dell S2740L 27' 1080p IPS Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili forum kullanıcıları. Uzun zamandır kullandığım ve ilk sahibi olduğum monitörümü, daha üst bir seviye modele geçtiğimden dolayı satmak istiyorum.
    Zamanında uzun uzun forumu inceledikten sonra, forumda paneller hakkında derin bilgisi olan kullanıcıların(böcekgrafik) yorumlarını dinleyerek bu modeli satın almıştım. Bugüne kadar da hiçbir problem yaşamadım.
    Size monitörün en rahatsız edici özelliğini söyleyeyim. Eğer buna alışırsanız, ya da bu durum sizi rahatsız etmiyorsa, gerçekten memnun kalacağınız bir ürüne bakıyorsunuz demektir.
    Dell bu modelde, panelin önüne ekstradan bir cam koymuş,yani panelin paneli var gibi düşünebilirsiniz. Tabi bu panel mat olmadığından dolayı,ışık yansıması olduğunda bir ayna işlevi görebiliyor. O yüzden monitörünü odada uygun bir konuma yerleştirmeniz gerekiyor.(Arkanızda pencere olmamalı)
    Bunun dışında şu bilgiyi özellikle vermek isterim,ben ve benimle birlikte evde olanlar sigara içmediğinden dolayı, monitör üzerinde kesinlikle sigara kokusu bulunmamaktadır. Ölü piksel... v.s. hiçbir sorunu yoktur.
    Kozmetik olarak abartmadan 10 üzerinden 9.9 vermek istiyorum. Panelde bir tane dahi çizik yoktur,ve çok dikkatli kullanılmıştır. Monitör ile birlikte 1x hdmi, 1x dvi kablo ve 2x usb giriş için kasaya giden 1x kablo geliyordu ama onları bulamadım.USB için olan kablo,yazıcılara takılan kablonun aynısıdır,herhangi bir mağazadan bulunabilir. Yani paket içeriği, monitör,ayak ve güç kablosu şeklindedir.
    Ürünün kutusu bulunmaktadır.Kutusu ile birlikte çıkan koruyucu kılıflar da bulunmaktadır,monitör şuanda o kılıflara sarılıp kutusuna kaldırılmış durumdadır. Ürün hakkında teknik bilgiyi aşağıda kendi sitesinden paylaşacağım,onun dışında söyleyecek ekstra bir bilgi olduğunu zannetmiyorum.
    www1.la.dell.com
    S2740L 27" Monitor with LED Panel Details — with ultra-wide angle | Dell Bermuda
    http://www1.la.dell.com/content/topics/global.aspx/snp/topics/dell-s2740l?c=bm&l=en&cs=bmdhs1

Ürünün fotoğraflarını konuyu açtıktan sonra,cevap olarak ilk mesaja aekleyeceğim.

Monitör için istediğim fiyat 1080 Türk Lirasıdır.
    Lütfen münakaşaya girmeyiniz,saçma sapan yorumlar yazmayınız, genelde öyle yapan bir üye ile karşılaştığımda cevap vermeden sakince yönetime şikayet ediyorum. Herkese hayırlı günler dilerim.

Son olarak şu önemli uyarıyı yapmadan geçemeyeceğim.

İlan 2. el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• [SATILIK] Dell S2740L 27" 1080p IPS Monitör[SATILIK] Dell S2740L 27" 1080p IPS Monitör[SATILIK] Dell S2740L 27" 1080p IPS Monitör[SATILIK] Dell S2740L 27" 1080p IPS Monitör

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.