Şimdi Ara

SATILIK DESIRE HD İZMİR 20 günlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar elimde HTC Desire HD var çok araştırıp çok beğenerek aldım ancak başka ödemelerim çıkmasından dolayı satmak zorundayım, daha sonra da alacağım telefon yine bu olacak. kutu kitapçık kulaklık vs hepsi olduğu gibi duruyor. telefonda ztn sadece 20 gün kullanıldı. Kaydını da kendim yaptırttım kısaca en ufak bi sorunu sıkıntısı yoktur. Takas ve pazarlık düşünmüyorum. Fotoğrafları da var ancak yüklemeyi beceremedim foruma ztn ilk önce İzmir içi düşünüyorum, izmirde olan arkadaşlar görüp beğenirlerse ondan sonra alışverişimizi gerçekleştiririz. şehir dışından da önce para sonra ürün olabilir ancak. İstenilen sitelerden komisyonu eklenerek ilanda açabilirim. Teşekkürler

NET FİYAT:1050
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divandelen1905 -- 14 Nisan 2011; 12:28:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ah be usta takas kabul etseydin keşke.Bende İzmirdeyim ve kaç haftadır bu modeli arıyorum deli gibi.Kısmet...
  • hocam yurtdışı cihazı bu fiyata biraz zor nakite çevirirsin
    yinede iyi satışlar :)
  • dostum 1000 tlye dun forumda 15 gunluk vodafone cıhaxzı satıldı fıyatoın gbercekten yuksek ızmırde elden nakıt son fıyatın ne olur ıyı fıyat verırsen alabılırım
  • indirim yaparsanız siteden alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tttooolllgggaaa -- 20 Nisan 2011; 20:02:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.