Şimdi Ara

SATILIK : DIGITURK UYDU ALICLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK : DIGITURK UYDU ALICLARI
    DİGİTURK DT 9001 =KULLANIM KLAVUZU.SCART KABLO-50 CM ANTEN KABLO VS İÇİNDE KUMANDASI YOK KUMANDA N11.COM'DA VAR SIFIR GİBİ TERTEMİZ =5 TL

ORJİNAL DIGITURK DT8002 =KUMANDA YOK SADECE MAKİNA SORUNSUZ = 5 TL

SON İKİSİ 10 TL - ESENYURTA GELİP ELDEN ALABİLİRSİNİZ - DİĞER YERLERE ÖNCE ÖDEME SONRA KARGO REFERANS ARAMAYIN BENDE KİMSEYE ZARAR GELMEZ SANALPAZAR VS HESABIM BANLI SADECE ARAS İLE GÖNDERİLECEK
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 15 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• turksat üzerinde kullanabilirmiyiz bu cihazları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

turksat üzerinde kullanabilirmiyiz bu cihazları ?

evet normal uydu gibi kullanabilirsiniz cihazın kendi kumandası olması şart n11 gittigidiyor hepsiburada
    bu sitelerde bulabilirsiniz
  • "Son derece muhteşem satarım" bunu anlayamadım! kumandasız alıcılar kimin işine yarayacak,madem piyasada satılıyor,kumandasını da öyle sat.Yanlışmıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogel

"Son derece muhteşem satarım" bunu anlayamadım! kumandasız alıcılar kimin işine yarayacak,madem piyasada satılıyor,kumandasını da öyle sat.Yanlışmıyım.

ne zaman yazmışım onu ve kumandası olsa 10 liraya satmazdım 20ye 30a satardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.