Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Direksiyon Seti Satın Al 6 Mayıs 2013 14:51 1 1 Satılık Direksiyon Seti Arkadaslarda resimlerde gördüğünüz Snoopy marka dıreksıyon seti satılıktır. Fiyatı sadece 30 liradır . Hiç bir yerinde çizik veya sorun yok bütün tuşlar kablolar sapasağlamdır. Bilgisayarınıza taktıgınız anda otomatık olarak bılgısayarınıztanır ve sorunsuz rahatca kullanabılırsnız. Ben istanbul fatıhte oturuyorum kargoyla istedgınız yere gönderebılırım . İsteyenede numaramı verebılırım pm atmanız yeterlidir Fiyat : 32 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 65 parça çizgi roman - 3000 TL İyi Hissetmek - David Burns Satılık Satılık Direksiyon Seti Samsung galaxy tab 2 7.0 3G'li SATİLİK
evet ılgılenen arkadas varmı ? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 65 parça çizgi roman - 3000 TL İyi Hissetmek - David Burns Satılık Satılık Direksiyon Seti Samsung galaxy tab 2 7.0 3G'li SATİLİK
son bır up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 65 parça çizgi roman - 3000 TL İyi Hissetmek - David Burns Satılık Satılık Direksiyon Seti Samsung galaxy tab 2 7.0 3G'li SATİLİK
up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 65 parça çizgi roman - 3000 TL İyi Hissetmek - David Burns Satılık Satılık Direksiyon Seti Samsung galaxy tab 2 7.0 3G'li SATİLİK
up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 65 parça çizgi roman - 3000 TL İyi Hissetmek - David Burns Satılık Satılık Direksiyon Seti Samsung galaxy tab 2 7.0 3G'li SATİLİK
30 mu? Dalga mı geçiyon kardeş Aynı marka/model ürünü 5 sene kadar önce 50 Tl'ye almıştım. Sen fiyatı değiştir. Onu 5 TL yap Güldüm yav