silinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanekiDH -- 24 Nisan 2024; 10:56:52 > |
silinsin
-
-
güvenilir
-
Dotayi birakmamis olsam direk alirdimda hatta içimden bı an al dursun köşede diye bile geçti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum valla dota mental olarak o kadar yordu ki hesabı köşede bile bırakmıyorum.Elimden çıksın da gerisi önemli değil.Zaten bu fiyata bu hesap bedavadan bile ucuz ama artık yeter.Check up a girsem böbrekte dalakta kesin dota sitresi yüzünden bir şey çıkar.İçinde rdr online ve forest 2 var ona üzülüyorum bi tek :))
-
Hayırlısı olsun ama senin içinde uygun olursa ben sana biraz para göndereyim sen accountu satma Ali diye bı arkadaşım var Twitch te yayın açıyor onla beraber oynayın tabi olursa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam nazik teklif için teşekkür ederim ama arkadaşlarım discordta yayın açınca bile izlemiyorum artık o kadar dotadan soğudum.rankı actırmak için bile dün arkadasıma oynattım :D ama arkadaşınızın linkini atarsanız yayınları izler elimizden geldiğinde community oluşturup destek olmaya calısırız.
-
Hala satılık
-
Hocam alıcıyım, f add gönderdim kabul et lütfen,
Dota ID: 107492894
Discord:
Whatsapp :5343249499
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeatsRazor -- 23 Nisan 2024; 23:6:6 > -
Hocam kolay gelsin 0531 742 4771 alıcıyım ulaşırsan sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X