Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - Dolu dolu World Of Warships WOWS EU Hesap Satın Al 20 Eylül 2024 13:18 1 1 SATILDI - Dolu dolu World Of Warships WOWS EU Hesap 9-10 yıllık sorunsuz-bansız WOWS-EU hesap. Win rate stresi olmadan rahat rahat takılmak için ve yedekte hesap olsun diye açmıştım ama huylu huyundan vazgeçmiyor bu hesabı da "biraz" geliştirdim tabi:) İki hesaba birden hakkıyla ilgilenecek zamanı ayıramıyorum. Bu sebeple satmak niyetindeyim. Gerçekten ilgili arkadaşla hesabı didik didik inceleyebiliriz. Spesifik sorularınızı özelden iletebilirsiniz. Toplam 400 üstünde gemi var, bunun 120 küsür premium/özel gemi. Bir iki uçak gemisi ağacı dışında tüm ülke dalları açık. %61 civarı win rate, bir dünya para, sancak, bayrak, kamuflaj, ekonomik bonuslar, kaptanlar, free xp, komutan xp'si vs vs yaz yaz bitmez. İstediğim ücret 25Bin Lira. Taksitlendirebilirim. (Ekstradan bir tane de amerika serverda bir hesabım var, onu da ücretsiz veriyorum.)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR Kablosuz / Bluetooth Kulaklıklar - LOGITECH G G435 - HyperX Cloud2 Core SIFIR - Ducky One3 Pure White HotSwap TR Q / AULA F75 Tri-Mod Custom Gasket HotSwap Beyaz MSI K240 LCD 240mm AIO // Phanteks P360A Kasa Sıfır - Ekran Kartsız demonte DDR5 sistem - i5 12400F / 1TB M.2 / 650W Beyaz TT Kasa