Şimdi Ara

SATILDI - Dolu dolu World Of Warships WOWS EU Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI - Dolu dolu World Of Warships WOWS EU Hesap

9-10 yıllık sorunsuz-bansız WOWS-EU hesap. Win rate stresi olmadan rahat rahat takılmak için ve yedekte hesap olsun diye açmıştım ama huylu huyundan vazgeçmiyor bu hesabı da "biraz" geliştirdim tabi:) İki hesaba birden hakkıyla ilgilenecek zamanı ayıramıyorum. Bu sebeple satmak niyetindeyim. Gerçekten ilgili arkadaşla hesabı didik didik inceleyebiliriz. Spesifik sorularınızı özelden iletebilirsiniz. Toplam 400 üstünde gemi var, bunun 120 küsür premium/özel gemi. Bir iki uçak gemisi ağacı dışında tüm ülke dalları açık. %61 civarı win rate, bir dünya para, sancak, bayrak, kamuflaj, ekonomik bonuslar, kaptanlar, free xp, komutan xp'si vs vs yaz yaz bitmez. İstediğim ücret 25Bin Lira. Taksitlendirebilirim. (Ekstradan bir tane de amerika serverda bir hesabım var, onu da ücretsiz veriyorum.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Pm atıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.